tiistai 18. kesäkuuta 2013

Rallihirmu laitsalla! =)

Nyt on taas paljon kuvia vauvasta. Pääsivät Vinjan kanssa isommalle laitumelle tänään. Sanokaa ihmeessä jos kuvia on liikaa ettekä jaksa katella enää :) Mitään romaania en kerkee nyt kirjottelee, mutta tiivistetysti vähän tilannetta :) 

Tessaa en oo nyt päässyt menemään, epäillään kaviopaisetta toisessa takasessa :/ Varmaa ei vielä ole, toivotaan kuitenkin että paranee pian! Mini-miitti jää siis luultavasti meidän osalta välistä ens viikolla.

Tallin pihapiiriin saatiin yks kaviokas lisääkin tossa viikonloppuna. Isoveljen tyttöystävä toi hevosensa meille väliaikaisesti että saavat uuden tallin valmiiksi.
Ella on ehkä aavistuksen rauhoittunut kun sai tarhakaverin ihan viereen ja vaikka Pampula lähtee treeneihin ni hän ei sit jää yksin kun muut on laitumella. En oo vielä Ellaa laittanut laitsalle ja mietin että laitanko ettei tää uus tulokas sitten jää taas yksinään tarhailemaan.. Ellalle ehkä tekis toisaalta hyvää lomailla laitumella eikä tarhassa. Mut toisaalta tarhaelämässä sitä tulee käsiteltyä enemmän ja treenattua maastakäsin juttuja :) 

Myöskään Pampula ei oo vielä päässyt laitumelle.. Harkitsen laittavani sen Vinjan ja Ukon kanssa ni Vinja sais olla ehkä rauhassa ja pikkuset sais molemmat leikkikaverin :) Vinja todennäköisesti kuitenkin hyväksyy Pampulan joukkoon, ei ole ennenkään pitänyt mitenkään uhkana niin tuskin nytkään :) 

Pampulan ilmoitin myös Kokemäelle handleriin ja ohjasajoluokkaan. Itse näyttelyluokkaan ei olla menossa, vähän käyttiksiä tsekkaamaan. Ohjasajosta mennään vielä helppoa, en uskalla ite siirtyä vaativampaan vielä :D Ehkä ens kerralla, katotaan miten tää nyt mene :) 
Luultavasti viimenen mahis mennä handleri, jos saan mennä nyttenkään kun yläikäraja on 16 ni en tiedä mistä vetävät sen poikki.. Suurimmassa osassa on että kyseisenä vuonna 16 täyttävät saavat osallistua, eli sen mukaan oisin vuoden liian vanha joukkoon mutta yritetään :D Jos ei kelvata mukaan ni mennään sitten vaan ohjasajelee :) 



ryhtiä löytyy!

raukka yritti pukitella :D 


ylämäkeen ylämäkeen!


söpöt♥



äiti ja poika♥




6 kommenttia:

  1. Kuvat kannattaa laittaa isommiks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, oon miettiny ihan samaa :)
      Laitetaan jatkossa isompana :)

      Poista
  2. Ota pois nuo päivämäärät kuvist camoon! Pilaavatvkuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimmasta osasta olen pois ottanut, ja aina kun käsittelen kuvat niin otan ne pois. Näitä en ole käsitellyt yhtään, siksi merkinnät sieltä löytyy. Pahoittelen jos sua häiritsee.

      Poista
  3. komee niska pikku-ukolla noissa muutamissa kuvissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepjep :D taitaa se olla isältään jotain perinyt ;) liikkeetkin on enemmän isää kuin äitiä, mikä ei välttämättä oo ollenkaan huono asia :D

      Poista