keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

taas ku vitutuksen aika koittaa, muista et sä oot tyttö syntyny voittaan!

Aurinkoa aurinkoa aurinkoa..♥ 

Ella ja Pampula on nyt yötä-päivää ulkona ja nauttivat selvästi kun ei tarvitse kuumaan talliin mennä. Vinja ja Ukko otetaan laitumelta sisälle että saavat levätä eikä hirvet/peurat/muut eläimet tuu sitte kiusaamaan :) 

Tessa oli eilen Tarun koulutunnilla ihan super! Treenailtiin sunnuntain kisoja varten radan pätkiä ja lopuksi ratsastin koko ohjelman läpi. Saatiin tosi hyviä neuvoja jatkaa eteenpäin ja saatiin vaikeetkin asiat avattua ja sujumaan paremmin :) 
Tänään kävin vaan kävelemässä ilman satulaa, koko ajan oli ihme sählä päällä.. mahtaakohan kiima olla tulossa vai oliko neidillä vaan huono päivä.

Tässä vähän kuvia tänään laitumelta, kovin oli rauhallista väkeä :) Lämpö tekee varmaan tehtävänsä.

poika on kasvanu hurjasti! riimun sais jo vaihtaa isompaan,
eikä tulis enää kuuloonkaan edes yrittää kipittää
äidin masun alta :D mun muru♥

jauhoturpa♥ 

vauva tuli rohkeesti ja reippaasti moikkaamaan ja kerjäämään
rapsutuksia vaikka äiti olikin asiasta erimieltä :)


Pampulan kanssa otettiin viimehetket treenit ennen huomista koitosta! Eli siis iltapäivällä lähdetään kohti Uuttakaupunkia ja agilitykisoja. Me korkataan agilitykausi heti kahden luokan voimin, eli ikäluokalla sekä vaikealla luokalla. Ikäluokat määräytyy ohjastajan iän mukaan, eli me osallistutaan yli 15vuotiaiden luokkaan joka sisältää sitten jo aikuisetkin. Nuoremmat on tarkemmin luokiteltu.
Vaikeaan agilityluokkaan saa osallistua kuka tahansa iästä riippumatta :) ...tosin haastetta sitten löytyy :D

pikkunen kerää voimia tulevaa varten :) 

Huomen aamulla vielä ponin pesu edessä, auton pakkaus ja sitä rataa. Varusteet jo pesin päivällä auringon oton lomassa :) 

Oon itestäni täl hetkel suhteellisen ylpee, oon saanu paljon sellasia asioita aikaseks mitä en uskonut ikinä tekeväni. Vielä harkitsen lähdenkö kesäkuun lopussa juoksemaan Paavo Nurmen maratonia vai en.. harkinnassa on :) Muista saavutuskista en sen enempää puhu ettei mene liian kehumiseksi :D Hevosten kanssa on onnistuttu ja epäonnistuttu mut ehkä tää tästä taas nousee jaloilleen ja takaisin ylös :) 

Uus banneri on suunnitteilla :) Saa myös tehdä ja ehdottaa jos joku on reipas ja aktiivinen ja ihana :D

4 kommenttia:

 1. Varsa on suloinen :) Mitä meinaatte sillä tehdä alustavien suunnitelmien mukaan? Onko tarkoitus myydä vai laitella omaan käyttöön? Entä onko Ellaa käyny jo ostajaehdokkaat katsomassa/kokeilemassa? Aurinkoista kesää! t. säännöllinen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi pitää itsellä :) Vinja on kuitenkin jo 20v, joten haluan jättää siitä jotain itselle kun muut varsat on tähän mennessä myyty jossain vaiheessa nuoruutta.

   Nyt ei ole käynyt kukaan, pitää taas nostaa ilmoitusta ylöspäin kun on valunut varmasti jo olemattomiin myyntipalstalla. Hieno hevonen kun on, luulisi että joku kiinnostuisi :)

   Kiitos samoin sulle!! :)

   Poista