sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

koulukarkelot ja hiekkasukellus treenejä!

Vähän eilisestä, ei mennyt ihan putkeen..  Kävin aamulla Tessalla Illen ja Timpan kanssa maastossa ja oltiin jo melkeen kääntöpaikalla kun Tessa oli sitä mieltä et laukkaa yksinäs ja heitti mut alas :D  Luojan kiitos se ei lähteny kauas koska oltiin kaukana tallilta!  Huuli halki, takapuoli mustelmilla ja päänsärkyä iskusta maahan.. kivaa jos tykkää :D
Takastulomatkalla autoilijat muistutti kuin idiootteja ne osaa olla! Auto peräkärryineen tuli lujaa takaa ja hevoset pelästyi. Tottakai oltiin sitten poikittain tiellä eikä auto hidastanut! Auto tuli kirjaimellisesti hevosia päin ja yritti vielä kaasuttaa, kuin työntäen meidät alta pois. Jos siinä ois ollu hirvi, olisko kuski painanut kaasua?!  Vätti meidän syyksi kun ei osata väistää. Justjust, he olisivat päässeet nätisti ohi jos olisivat alunperin hidastaneet. Kun päästettiin ne sitten ohi kun hevoset oli edes vähän hallinnassa ni kuski painaa kaasun pohjaan ja huristaa ohi. Olisko rikosilmoituksen paikka!  Ja sattumalta tunsin kyseisen pariskunnan, aijon kyllä seuraavaksi tavatessani kertoa pari pientä faktaa.


No ei mitään, tänään kisoissa paremmin :)
Tessa ekaa kertaa kisoissa, tokaa kertaa kouluaitojen sisällä :D Verkkasin tosi paljon, vähempi olisi riittänyt. Käyttäytyi hienosti koko kisojen ajan eikä ratakaan ihan pohjanoteeraus ollut :)
Mentiin siis helppo C:1 2000 pistein 112 ja 56%. Se riitti 7sijaan, 5sijoittui joten ei ihan palkinnoille päästy. Kuitenkin oon tosi tyytyväinen, huonomminkin olis voinu mennä!

Tuomarina toimi Jeanne-Marie Törnroth








2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi hienoja poneja :)! Pistää vihaks tollaset idioottiautoilijat, onneks selvisitte ilman vahinkoja... Toivottavasti kohtaatte seuraavalla kerralla ilman heppoja eikä taas samanlaisessa tilanteessa, jotta voit todellakin sanoa pari valittua sanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! On ilo omistaa hienoja poneja :)
      Juu onneksi ei sattunut. En viitsisi olla ilkeä ja mennä oven taakse kertomaan asiaani (asuvat ihan meidän lähellä), mutta jos kerrankin kuulen jostain että ovat ajaneet miten sattuu tai osuu omalle kohdalle, niin kyllä menen vaikka kotiin asti sitten kertomaan asiani! ja tarpeen mukaan vaikka poliisin kera :D Tollanen ajaminen on tosi vaarallista ja tälle kyseiselle miehelle olen jo kerran aikaisemmin asiasta huomauttanut...

      Poista