tiistai 18. maaliskuuta 2014

Parempaan suuntaan :)

Viime viikolla oli Tarun kouluvalmennus ja meni paremmin kuin hyvin! :) Lele oli ihan super♥ Liekö kertaakaan vielä ollut noin hyvä, oli kuulolla ja tehtävät sujui, molemmat oli ajan tasalla ja teki saumatonta yhteistyötä.
Selkä nyt taas tosi hyvä! Ihan pientä aristelua saattaa välillä ennen liikutusta olla, mutta ihan olemattoman vähän, eli todennäköisesti vain lihakset olleet maitohapoilla :)

Perjantaina ja lauantaina Lele sai ansaitun loman mikä teki kyllä hyvää. Ollut nyt tosi motivoitunut ja mielellään töissä kun sai kunnolla levätä :)

Onnistuneen treenin jälkeen :) Ihana ilma ja ihana ratsu♥

Koulukilpailuhin tuli ilmoitettua sitten.. helppo c ja helppo b. Tosin kun ilmoitin Lieran pitkäperjantai kilpailuihin ja KaKella olis saman viikon sunnuntaina kisat myös että jos vaihdankin ilmot Kakelle :D Olis halvemmat lähdöt ja tuttu paikka :) Pitää miettiä...

Tänään ei laukka oikein sujunut, itse jotenkin häiritsen nyt Lelelä, en tosin yhtään tiedä mitä siellä selässä säädän... joten torstain kouluvalmennus tulee just sopivasti apuun!Kinkku tunnistettiin tänään :) Klippaus, sirutus ja verikoe sujui kaikki täysin ongelmitta, hieno poika! Hän oli oikean käyttäytymisen mallioppilas, ehkä hänestä kuullaan vielä ;)

Pikaiset kuulumiset nyt vain, pakko jatkaa kokeisiin lukua :/
Palaillaan pian!!

4 kommenttia:

 1. Piti liittyä, sillä blogin kaksi pienimmäistä valloitti sydämen! Varsakuume senkun kasvaa..! :-D

  http://handd-theone.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos hannaemilia! :D Pitää yrittää saada kuvia Pampulan tempputreeneistä ja Kinkun kasvusta :)

   Poista