torstai 10. joulukuuta 2015

Huoltopäivä + Kinkun satulointia

Ekillä tänään lihashuoltopäivä. Pientä venyttelyä ja hierontaa. Käytiin tekemässä pitkä kävelylenkki maastakäsin. Ylä- ja alamäkiä, metsää ja hiekkateitä. Ekistä huokui tyytyväisyys ja hyvä olo.
Illalla Eki sai kolmeksi tunniksi kaksiteho linimenttiä jalkoihin+lämppärit, sekä linimenttiä selkään ja pepun isoihin lihaksiin. Villaloimi päälle ja vähän heinää turvan eteen.

Meillä on ollut pienimuotoinen dieetti käynnissä. Ei varsinaista laihduttamista, vaan heinän kontrollointia. Ekistä ei sporttimallista edes saisi, hän on roteva ja muodokas mies :D
Maha on meidän silmään lähtenyt pienenemään, loisto juttu. Mutta huomaa käytöksestä että vähän olis nälkä. Ekin karsinaan kuljetaan pyöröpaalin ohi, eikä kertaakaan koskaan ole siitä matkalla edes yrittänyt nyhtää matkaevästä, ennen kuin nyt..
Ja ennen kuin kukaan tulee nyt avautumaan että hevosen maha ei kestä heinän konrtollointia niin rauha maassa. Meillä hepat ruokitaan kolme kertaa päivässä, Eki saa nyt useammin mutta pienempiä annoksia. Myös ennen liikutusta saa syödä tukon heinää, ettei vatsahapot häiritse työntekoa.

Ja talvesta ei tietoakaan...

Kinkun kanssa harjoiteltiin taas varusteiden kanssa. Suitset saatiin hyvin päähän ihan normaalisti, kuolaimia myöten. Tämä tosin vaati pienen herkkupalan kuolaimien alle ;)
Satula selkään ongelmitta, en edes sitonut kiinni vaan siinä se seisoi. Kehuja kehuja kehuja. Vyön kiristyksessä vihdoin rento! Ei jännitystä, pomppuja tmv. Me edistytään :)
Painoa sai laittaa selkään sen mitä kyljessä roikkumalla nyt on mahdollista saada, ja edelleen mulla oli rento lapsiheppa<3
Oon niin tyytyväinen saatuihin tuloksiin! :) Pian me jo painetaan maastossa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti