lauantai 5. joulukuuta 2015

Luokkavoitto!

Niinhän mä ajattelin että olisin Ypäjältä käsin saanut postattua mutta tässä sitä taas ollaan.. yksinkertaisesti päivän päätteeksi on niin loppu että käyttää kaiken vapaa-ajan lepäämiseen. Nyt latasin bloggerin sovelluksen puhelimeen joten onnistuu bloggaaminen näppärämmin ja useammin! :) (Treenataan tän käyttöä, joten saattaa olla vielä asetukset hukassa..)
Palattiin Ekin kanssa eilen kotiin urheiluakatemian lähiopetusjaksolta Ypäjältä. Tiistai illalla opiston kisoissa hypättiin 90cm arvostelulla 367.1. Tuplanolla ja luokkavoitto napattiin ekoista yhteisistä kisoista, vaikka itseä kyllä hävettää :D Eki vei mua kun märkää rättiä, 2-laukka askeleen sarjat paineltiin 1-laukalla, eikä uusinnan ainoasta oikaisukohdasta ratsastaminen onnistunut. Hallintaa ei ollut, roikuin ohjissa ja yritin vain kääntää.. kovaa mentiin ja eihän tää tyyliarvostelu ollut mutta en varmasti ikinä ole niin rumaa rataa ratsastanut :D
Keskiviikkona Eki oli aika tukossa, lihakset jäpissä ja todella jäykkä. Riehuminen radalla vaati veronsa. Treenattiin siis rauhassa valmentajan kanssa ja tehtiin käynti ja ravijumppaa. Torstaina päästiin jo liki normaaliin treeniin, Eki oli palautunut hyvin. Perjantaina alkoi jo energiatasotkin olla normaalla tasolla ja päästiin työskentelemään ihan tosissaan ettei Eki ota ja lähde :D
Huikeat kolme treenipäivää takana, tammikuussa uudestaan!
Keskiviikkona meidät kutsuttiin myös opiston itsenäisyyspäivän tanssiaisiin. Hieno ilta, porin prikaatin kadetit oli meitä tanssittamassa yömyöhään asti :)
Perjantaina päästiin ratsastajat itse liikunnanopettajan/fysioterapeutin/hypermestarin minkälie monitaiturin luo tsekkaamaan omaa fyysistä tilannetta ja saatiin ihan huippuapuja! Itse sain pääasialliseksi kotiläksyksi lapapunnerruksen ja jalkapohjien akupisteiden aktivoinnin. Myös pakaralihaksia tulisi aktivoida lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti