tiistai 8. joulukuuta 2015

Palataan ajassa taaksepäin..

 
Huikeeta siirtyä talli-ja treenilookista ihmisen näköiseksi :D Kuva Ypäjän hevosopiston itsenäisyyspäivän tanssiaisten valmisteluista.
Joulukuu on jo pitkällä eikä lumesta ole tietoakaan.. Haittaakos tuo, pysyypähän kenttä kunnossa! Eikai, kyllä se lumi saisi tulla jo :) Pääsis pellolle hankitreeniin ja valoa tulis taas maailmaan.. tää pimeys, kura ja vesisade alkaa jo riittää. 

Tässä Kinkku vastasyntyneenä. Osittain vielä kalvoissa. Meillä oli äitin kanssa vahtivuorot tasaisin väliajoin talliin ja päästiin näkemään synnytys alusta loppuun.



Muutaman tunnin ikäisenä vielä uni painaa silmää. Pieni oli reipas alusta asti<3 Niin utelias (kuten on edelleenki) ja vauhdikas vauva. Vinja ei ollut samaa mieltä Kinkun ja ihmisten tutustumisesta, vaan yritti suojella uhmakkaasti. Näytti takasia ja hampaita että edes minä en lähtenyt suututtamaan :D Pikkuhiljaa mammakin päästi katsomaan vauvaansa :)



 Tässä yhden viikon ikäisenä ulkoilemassa ja heti testaillaan tasapainoa :D Sinne se yritti äitinsä selänpäälle kiivetä ja kiusasi minkä ehti.


Tässä ikää n.2.5kk? Laidunelämä<3


Meillä oli yhtäpitkät jalat heti :D Nyt on pojalla rutkasti enemmän jalkaa kun mulla...


Mitä mitä, vähän lunta tännekin ettei ihan kesäfiilis yllätä :D Miten käy kun pieni villi poni karkaa tarhasta? Sehän leikkii villihevosta..

Kärryttelyä kevätsäässä<3 Maaliskuu 2014
 Vinjan ja Kinkun kanssa laidunlaukkaa<3 (nää on niitä harvoja kertoja kun menin edes vinjan selkään ilman kypärää.. never again :) )

 Tää oli meijän yks talven lempijutuista :) Ihan omalla metsäpolulla.


 Esteratsastaja kouluradalla! HeB 60% ja rapiat :) Hieno Lele tamma

Onko lukijoilla postaustoiveita? :) Kaikkea saa ehdottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti