lauantai 19. maaliskuuta 2016

MotivationMeni taas niinku piti.. :D Bloggerin sovelluksella, kännykällä tänne jo aiemmin postasin kuinka kisat sujui kuvien kera. Tarkistimpa koneelta, täällä mitään ole.. Sovellus väittää että teksti julkaistu, mutta mulla ei kyllä näy. Jos jollain siis näkyy nyt tuplana, pahoittelen!

Jeps mutta oltiin siis viime sunnuntaina Salossa hyppäämässä kauden ensimmäiset 2-tason kilpailut.
90cm arv.367.1, sekä 100cm arv.367.1.
Ensimmäisessä luokassa Eki kävi melkoisen kierroksilla, mutta oli ratsastettavissa. Suht siisti ja hallittu, tuli takaisin pyydettäessä ja kääntyi hyvin. Tuplanolla ja 2.sija! :)

Jälkimmäisessä kuskilta hävis tuntuma hommaan. Kuten sanotaan; jos menet huonosti linjaan sisälle, pääset sieltä ulos vain huonosti. Näin kävi. Pysty-okseri 3-laukan linja. Pystylle toin aivan liian lähelle ja yritin välissä paikata ratsastamalla eteen. Ei.. taisin pahentaa asiaa. Eki tuli aivan päin okseria ja rehellinen kiellon paikka olis ollut mutta huikee hevonen lähti hyppyyn ja piti vielä puomitkin mukana! Eki siis pelasti sen linjan ihan satasella<3 Myös uusinnan pystylle toin vähän lähelle ja sarjalle tultaessa hallintaa ei ollut joten meinasi okseri-pysty 1-laukan sarja käydä ahtaaksi. Selvittiin kuitenkin rata hengissä ja muuten suht ok.. Tuplanolla ja 3.sija :)


Tässä paljastuu huono lähestyminen linjalle..
Ja tässä huono poistuminen linjalta, kuski ei enää ehtinyt edes mukaan. Mutta huikee Eki! <3 Ei 100cm okseri ihan kauheesti ahdista, pikkusella ilmavaralla hissihyppy..
Kinkun kanssa ollaan käyty metsäilemässä ja totuttelemassa veteen. Käyty kahlaamassa ja ylittämässä metsätukkeja. Pojalla tuntuu olevan kevättä rinnassa.. :)


Ensviikolla kalenterissa Kirsin kouluvalmennus, Tomaksen estevalmennus ja Kotimäellä 1-tason estekisat korkeuksilla 90cm & 110cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti