torstai 31. maaliskuuta 2016

Urheiluakatemia +kisavideo

Aino Lavonen, minä ja Eki, Kirsi Hagner sekä Anniina Sarkkila. Kuvasta puuttuu tiimiläinen Olivia Harakka.

Palasimme tänään (to 31.3) takaisin kotiin Ypäjän treenijaksolta. Huippua tiimityöskentelyä taas kerran, ja en voi kun hymyillä! Eki oli aivan mieletön<3

Opiskelimme jatkoa aiemmille luennoille; hevosfysiologiaa, tälläkertaa paneutuen valmennuksen perusteisiin. Eläinlääkintää kävimme läpi taas vähän ja tutkimme kädestä pitäen eläinlääkärin kanssa omat hevosemme. Kävimme myös vaa'alla, Ekillä painoa 563kg, lihavuusaste hyvä sekä jalka-asennot hyvät.

Ratsastusvalmennukset meni odotettua paremmin. Ensimmäisenä päivänä Eki kävi kierroksilla. Heti alkuverryttelyssä näytimme koutsille pukkisarjat ja hanatukset.. energiaa ja eteenpäinpyrkimystä siis riitti. Ongelmaksi muodostui Ekin menohalut, kun ei kuitenkaan liikkunut pohkeesta eteen vaikka kierroksia riitti. Lopussa päästiin hyvään draiviin ja homma alkoi sujua.
Toisena päivänä voisin vain hymyillä satulassa, niin mieletön hevonen oli alla. Laukannostot rehellisesti takapäästä, välitön kontrolli ja kokoaminen, suora hevonen joka toimii ajatuksella. Koottu käynti kuumalta estehevoselta onnistui paremmin kuin hyvin.

Myös kuvaaja oli seuranamme, kirjoitimme ensimmäisenä päivänä juttua Akatemian toiminnasta. Kuvat ja tekstit ilmestyvät ajallaan ratsastajaliiton julkaisemana, ypäjän hevosopiston nettisivuilla ja mahdollisesti myös Hippos-lehdessä. Yllä kuvamateriaalia meidän Teamista<3Tässä video meidän 25.3 olleesta 110cm kisaradasta. Kuvaajana Antti Porkka.
Tuloksena siis 0-0vp ja 2.sija.
Seuraavat kilpailut päivitän taas kisakalenteri-sivulle, mutta todennäköisimmin Paimion 1-tason estekilpailut korkeuksilla 100cm & 110cm. Ensimmäiset ulkokilpailut tälle kaudelle.
Myös Riders Trophy Salo ja Hanko ovat todennäköisiä kisareissuja. Lisäilen suunnittelujen edetessä kilpailuja kalenteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti