lauantai 26. maaliskuuta 2016

Together!

Perjantaina Kotimäen ratsastajien 1-tason estekilpailut Kotimäen maneesissa. Eki kävi verryttelystä lähtien kierroksilla ja oli 90cm radalla saada kuskin maihin. Kuski pysyi kuitenkin kyydissä ja ohjasi jokasuuntaan sinkoilevan hevosen kohti sarjaa pomppimisesta välittämättä. 0-0 tuloksella luokassa 3.sijalle.

Pientä psyykkistä valmistautumista seuraavaan luokkaan.. mitäpä jos hevonen on samanlainen kenguru mutta edessä onkin 90cm sijasta 110cm esteet?
Sitkeällä päättäväisyydellä taoin päähäni et nyt mennään ja hoidetaan homma kotiin. Uskoin siihen että me osataan.
Eki yritti verryttelyssä vielä pomppia mutta rauhoittui. Tuomari kysyi vielä että haluanko varmasti mennä kympin korkeudella vai laskettaisiinko metriin (luokka oli siis 100-120cm, ratsastajat saivat valita korkeuden millä hyppäävät mutta kaikki olivat silti samalla viivalla kisaten toisiaan vastaan). Silloin tuli viimeinen naula arkkuun; kyllä haluan!

Lähdin kympin radalle varmalla fiiliksellä ja päätin että tää homma hoidetaan kunnialla kotiin. 0-0 tulos ja luokassa johtoon, huippua! Viimeisestä verryttelyryhmästä yksi ratsukko teki tiukemmat tiet ja menivät ohi. Pakko olla ylpeä, ensimmäinen yhteinen 110cm ja 2.sija! :)

Paikalla oli myös videokuvaaja joka editoi videot kisaajille maksua vastaan tietenkin. Joku ehkä muistaa Salon 2-tason kilpailut 2014? Sieltä mulla Lakun kanssa metrin radalta editoitu video. Ensi viikolla lupasivat lähetellä mulle, laittelen tännekin sitten :)

Nyt on myös uusia tuulia tiedossa.. niistä lisää asioiden hieman varmistuttua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti