torstai 13. heinäkuuta 2017

Metsämäki Ratsastus Masters

Sunnuntaina 9.7. käytiin vielä ottamassa osaa Metsämäki Ratsastus Mastersiin.


Hypättiin ensimmäisenä luokkana lämppäriksi 100cm 367.1. Verkassa Eki oli hieman tahmea, jäi helposti pohkeen taakse vaikka hypyt kuitenkin sujui. Enempää en voinut tehdä, kohti rataa.
Radalla Eki tyypilliseen tapaansa innostui, tähän luotin myös lopettaessani verryttelyn. Kuuma päivä, joten turha väsyttää liikaa.

Rata ihan ok. Eki oli menossa, mutta oli otettavissa takaisin ja homma sujui. Uusinnan viimeiselle tein itse turhan varmistuksen, häiritsin hevosta joten puomi tuli. Oma moka. Tämä riitti silti luokassa sijalle 5. Vähän edes palkintorahoja :D Alla olevalla videolla 100cm rata.Sitten huoltotauko seuraavan luokan aikana. Eki pääsi pesulle, juomaan ja syömään. Välissä oleva luokka oli lyhyt, joten pian jo kohti luokan 115cm AM5, verryttelyä. Otin ihan rennosti, rauhassa muutaman kivan hypyn ja muuten annoin kävellä.

Rata 115 oli ihan mieletön. Ratsastettavuus 10+, tiet ja tehtävät hyvin, yhteistyö toimi! Puomeja tuli 4kpl, oletuksena ja analyysin jälkeen Ekin todettiin olleen väsynyt. Pilke silmäkulmasta puuttuu ja jalat eivät vain nousseet. Tämä ei sinällään haittaa, sillä rata oli muuten erittäin tasapainoinen ja hyvä. Videolta voitte verrata aiempaan ja edellisiin (löytyvät kilpailukalenteri-välilehdeltä kilpailuijen perästä). Rata ei ollut lainkaan entisten kaltainen, hyvä me! :)
Alla 115cm rata.Postauksen kuvat c Henni-Leena Helenius ja Jaana Suojanen. Videot c Jaana Suojanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti