maanantai 24. heinäkuuta 2017

Keskity, älä matkusta!


Keskiviikkona 19.7 hypättiin oman seuran kisoissa kaksi luokkaa. Tarkoitus oli hakea vain ratoja alle hyvällä mielellä, sillä meillä on tavoitteet melko ylhäällä.
100cm 367.1 tuloksella 0-4vp. Silti olen äärimmäisen pettynyt omaan ratsastukseen. En edes muista milloin viimeksi olisin ollut niin turhautunut itseeni. En keskittynyt.. Annoin Ekin lähteä käsistä, enkä tehnyt tarpeeksi saadakseni sitä rauhoittumaan.
Tuurilla mahduimme ensimmäisen vaiheen sarjaväliin, toisessa vaiheessa emme enää mahtuneet ja otimme puomin b-osalta.


Ei auta kuin pieni päänsisäinen itkupotkuraivari ja psyykkaus itselle seuraavaan rataan. Ja siinä se sitten sujuikin. 110cm 367.1, samalla radalla kuin metri ja tuloksella 4vp. Tein 2.esteelle pienen arviointivirheen ja Eki ei enää ehtinyt kerätä etusiaan. Kuskille noottia, loistava hevonen! :)Videot molemmista radoista löytyy, verrata voi täysin sillä rata oli sama. Yllättäen 110cm luokassa minäkin keskityin, vaikka yhden lähestymisvirheen teinkin.Seuraavaksi me ollaan kovassa treenissä 25.7  Tuija Rosenqvistin ja Aki Karhapään luona Lempäälässä. Seuraavat kenttäkilpailut Keravalla elokuussa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti