sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kaarina Dressage Weekend


''Lupaava ratsukko, mutta hevonen täytyy saada vielä paremmin avuille ja parempaan tasapainoon tehtävien välillä. Kiinnitä huomiota suoruuteen''.  -Hanne-Mari Kiuttu (62,174%)

''Reipas suoritus! Energinen ja tahdikas hevonen, muista ulko-ohja taivutuksissa''. -Kirsi Tuominen (64,565%)

Lauantaina 1.7 otettiin osaa L-S harrastechampionaattiin, B-merkin 2010 kouluohjelmalla.
Tavoite ei todellakaan ollut mitaleissa, vaan edelleen hyvän yhteistyön ja suvuvan radan hakemisessa. Meiltä kun tuo rutiini kouluradoille puuttuu. Hevonen jännittyy, kuski lamaantuu ja homma kaatuu käsiin ennen alkutervehdystä.
Launataina oli kuitenkin käännetty vihdoin uusi sivu, enkä voisi olla tyytyväisempi. Sekä hevonen, että kuski oli ajan tasalla ja tiesi mitä tehdä.Verryttelystä jäi ihan hyvä fiilis, omaan vahvaan tapaani olin hieman etuajassa aikataulusta joten annoin Ekin kävellä ennen siirtymistä radan viereiselle verkka-alueelle.
Valmistelualueella enää hieman kasvatin askelta, vahvistin poljentaa ja varmistin Ekin olevan rehellisesti kuuliainen.
Ja eikun radalle-->


Rata oli kokonaisuudessaan sujuva. Laukkaohjelmassa olisin voinut suoristella paremmin ja pohkeenväistöissä Ekin suoristaminen unohtui kokonaan... Lähinnä siis huolimattomuusvirheitä, mutta itse tehtävissä ei rikkeitä tapahtunut. Itselle jäi fiilis, etten saanut hienosäädettyä Ekiä lainkaan, vaan työskenteleminen jäi ns.perustasolle.
Mikä tästä tekee silti mielettömän hyvän, oltiin vihdoin Ekin kanssa yhdessä radalla, samalla viivalla. Yhteistyö löytyi, Eki ei jännittänyt, minä en jäätynyt. Huippua!


Kahden tuomarin prosenttien keskiarvo 291.5p / 63.370%
Tämä riitti hienosti 4.tilaan ja vain nipinnapin tipahdimme mitalisijojen ulkopuolelle. Hieman jäi harmittamaan, vaikka mitalia emme lähteneet hakemaan. Sillä parin huolimattomuusvirheen puuttumisella olisimme olleet mitaleilla ;) Tästä kuitenkin erittäin hyvillä fiiliksillä ensiviikonloppuun, kohti kouluratsastuksen aluejoukkuemestaruuksia, KaKen joukkueessa, sekä Metsämäki Ratsastus Mastersia, hyppäämme tällä kertaa 100cm arv.367.1, sekä 115cm arv.AM5.


Kaikki tämän postauksen kuvat C Henni-Leena Helenius!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti