tiistai 18. lokakuuta 2011

eilen illalla huomasin vinjan pään olevan vasemmalta puolelta ihan turvoksissa... onkohan sittenkin ottanut villakin kanssa yhteen autossa sunnuntaina kun jäivät hetkeksi sinne kahdestaan ilman valvontaa. En huomannut päässä mitään erikoista lähtiessäni ratsastamaan, oli vähän herkkä päästään, mut leikkii yliherkkää useasti muutenkin ja lopettaa kun siihen ei kiinnitä huomiota. Oli tosi hyvä kun menin sen, oon tosi tyytyväinen :) mut sitte hyvä että suitset sain pois päästä ku se tempo vastaan niin paljo eikä antanu koskee. Sitte ku sain ne vihdoin pois ni suitset oli tehny kauheet painaumat sen päähän  ja oli tosi arka, et oli ehkä turvonnu lisää..  ei auta ku seurata miten etenee ja nyt aamulla kun kattosin ni oli turvotus laskenu selvästi eilisestä, et tuskin mitään vakavaa :) 
eilen illalla ft. tukitukitukiaine oli kyl ihan parasta, meno oli kyl hippase levotonta mut ei se mitää ku hauskaa on XD koulukuvatki tuli eilen, huhhuh mua nauratti :D laitan ne tänään tänne jos saan koneen pelittää vähä paremmi. 
joo mut nyt sit kouluu ja kahel keskimmäisel tunnil uimaa tarvasjoel.. vitu hienoo........ aamu ilma meikkii, iltapäivä räjähtäneenä, et hyvää koulupäivää vaa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti