perjantai 21. lokakuuta 2011

tätä ei kaupunkilaistollot pääse kokemaan !

tuntuu se vaa hyvältä ku on vähänki lomaa :) heräsin toki aikasin, join kupin kahvii (mikä on pahaa, mut tuppas vähä väsyttään..)  ja rupesin sit lapsen vahdiks kahel ihanal kauhukakaral <3 leikittii piilost ja maalattii sormiväreil :P   menin junttiiki tunnin ja se oli tosi kiva, hyppäsin vähä jottai ja väänsin kouluu..

ilmotin mut ja suvin jokioisii matkaratsastuskisoihi, ku varmistu et suvi sai töistä sen päivän vapaaks ja saatii heboi vastuuhenkilöks minna messii :)  pukuja valmistellessa ;))

oli niin sanoinkuvaamattoman ihanaa olla maastos tähä aikaa illast ! äiti valitti 17.00 jälkee et enks meinaa ollenaa men vinjaa ratsii et koht o jo iha pimeet eikä nää mitää vaiks mää vartavaste venasin et tulee hämärää. Heijastimet messii vaa ja siin 18.50 lähin sit yksi maastoilee raukkalaa päin. Katoin vähä enne puoltvälii kelloo ni oli jotai 19.32.. ja jatkoin siit sit matkaa. Menin aika pal intervalli meiningil et poni pysyy virkeenä ja reippaana. Raippa oli varoiks saappas pystys et jos ei ponnyy huvit liikkuu ni yllättää se sit vähä hereil :)    ''miks pimeessä, eihä siel nää mitää'', ''se on vaarallist, siel voi olla vaiks mitä hirvii yms.'', ''kuka idiootti lähtee pimeellä, ei mitää järkee'', ''et sä nää siellä mitää''  -kuulostaako tutulta / tunnistitko itsesi joskus sanomasta jollekkin tohon tyyliin?? jos tunnistit ni suosittelisin kokeilemaan itse ! on niin sanoinkuvaamattoman mahtavaa mennä tuolla ''pimeessä'' yksikseen (kaverinkin kanssa mukavaa :))  on melkeen hiljasta, kuuluu vaa kavioide kopina ja välil joku puro solisee tien vieres... on hämärää mut silmät tottunu jo ja näkee hyvin.. tähtikirkas taivas loistaa yläpuolel ja ratsastaa ihanal omal ponil<3   vilkkaammilla alueilla pakko laittaa valoo et autot näkee meijät paremmin, muuten voi mennä ilman. Joskus saattaa nähä ikkunoist ku ihmiset kattelee telkkarii ja nauttii. Itsekkin nautin tottakai<3  jostain lähtee lintu lentoon, poni hätkähtää ja ottaa pari reipast askelt sivuu, ei voi ku nauraa ja kertoo ponil sen olevan ihan hassu :)  tein sellase about 20km lenkin ja pikkuhiljaa ku päästii kotii päi ni hiljennettii tahtii ja otettii käyntii,, kotoo venaa sit valmiiks laitettu talli. poni saa ylimääräse kaura-annokse ja pääsee loimitettuna sisäl, loput sen perään. Ei muute kaupunkilaistollot tai mitkää ratsastuskoulu hemmot pääse tällast kokemaan tai saatikka nauttiin siit nii useesti ku ittee vaa huvittaa ! on se vaan hirmune plussa elämää ja saa olla muute onnelline et on tällases tilantees :)<3 Sitte ite sisäl vähä bloggailee ja seuraavaks ois vuoros sauna, mahtava iltapala ja hyvä leffaseura <3  hyvää perjantait kaikil! :)

2 kommenttia:

  1. sul on ihana blogi (: tykkään ulkoasusta paljon !
    www.lottalilla.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) on palkitsevaa huomata ja kuulla et lukijat tykkää, on sitte kivampi taas kirjottaa :)

    VastaaPoista