lauantai 22. lokakuuta 2011

on niin helppoo olla onnellinen..

ei tänää meinannu päivä lähtee käyntii ollenkaa, mut sitteku se lähti ni oli aivan mahtava päivä<3
Tinjaa lainaten otsikossa, heti ku alotti lukemaa ni tuli iha superi fiilis :D

kävin Pampulan kans lenkil aamul, hypättii vähä ja käytii syömäs naapurin kukkapuskis ;) ponny oli tosi hyväl tuulel ja sen huomas heti sen käytöksest, hän oli superi :))

Nennuska oli taas kerra syöny tallis karsinaove iha säpäleiks, rupee menee hermot sen kaa.. (yksin kotona 450 kertaa oon hakenu lisää lautaa, nauloja, mitan ja vasaran, 1000 miljoonaa kertaa vetäny naulat iha saakeli vinoo ja sormetkaa ei oo vasaran iskuilta säästyny.. ja aina se helkuti poni menee ja syö sen hetkes ku mää oon kovasti nähny vaivaa.. ) noo määpä sitte kekkasin, ku ei mitkää pahanmakuset aineet tehoo siihe ollenkaa et mäpä rupeen virittelee sen oven täytee mehukatti-purkkei yms. nyt siin o sit sellane verkkoletti-tyyppine hökötys täyn mehukatti purkkei :D osas on vettä, osassa kiviä tai kauraa ja muutama on tyhjä. et ei voi väitää ettei niil ois  tekemist siel :DD

Hengailtii kavereitte kans jossai päi maailmaa muutama tunti ku emppu kiltisti jaksoi hakee mut täältä ja esa heitti sitte kotii, kiitos kaunis molemmil :)) joo käytii vähä shoppailees, en itelleni ostanu mitää, kaveril lahjan kylläki, ku emppu täyttää just iha 15wee ja samal sen sisko sofia 18wee ! sit on muute vuosisadan parhaimmat bileet ;)) meitsi messis ofc ;D  lahjaa en viitti tääl kertoo ku noi ihanat ihmiset lukee tät, ni yllätyspyllätys menis iha överiks..  

Lähin sitte Juntin kans maastoilee med. Julia ja Kahvi. Tarkotus oli mennä vaa pieni lenkki et kattoo mitä juntti sanoo, jos sanoo mitää. Ei sitte tehny mitää erikoist ja matkan pituus vähä kasvo hupsista keikkaa :)) oon positiivisesti yllättyny !

Vinjan menin illal viel 20.00 jälkee ilman satulaa vähä kouluu vääntää, oli tosi tosi hyvä ! tosi kuuliainen ja rehellinen, tykkäsin todella ! :))

illal sit viel katottii vähä bb't mamman ja jimin kans ko äiti ja iskukki vähä lähti ryyppää jonku niitte kaveri 50-wee bileisii asemall. Oli tosi hyväs hapes ku tuli takas taxil ;)) mahtaa olla huomen aamulla mukavaa XD  joo ei sais olla ilkee mut pakko sitä ny vähä ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti