sunnuntai 23. lokakuuta 2011

kolme tuntia putkeen...

päivä alko itseasias tosi kivasti. Lähettii 8.00 aamul ajelee kohti someroo Dominoo kattelee, oli kasvanu viimenäkemäst ellei sit korkeut ni ainaki leveyt :D melekone karvapallo oli jo tähä aikaa vuodest. Estevalkan piti olla 12.30 mut suvi vähä mokaillu kelloaikoi ni see oliki sitte jo 11.30 ni tuli vähä äkkilähtö somerolt, mut hyvi kerkesi silti :)  Vinja oli tosi hyvä tunnil, hypättii 90/100cm rataa ja paljo erilaisii tehtävii. Ponny leikki villii, kävi kuumana kokoaja eikä malttanu ollenkaa venat kuski ohjei :D mut muute oli iha jees ja sitä oli kiva ratsastaa ku se kulki omal moottoril eteempäi :))

mutt sittee ku pääsin kotii ja tuksu tuli, iha yöks aatteli jäädä ni sitte äiti vaan kilahti mulle ku löhöttii tuksun kans sohval. oli istunu jonku aikaa tietokoneel ja sit se nous siit ylös ja heitti Junti, Nenna ja Hermanni rekisterikirjat iskä mahan pääl ja rupes huutaa et siel on kauppakirjat allekirjotettuna välis et myykää pois hän ei tee enää mitää !  Meni porukka muute hiljaseks ja kellää ollu mitää käryy mist se kilahti tollee..

sit iskä vaa sano et ku ne oli eile niitte kaveri 50vee bileis yömyöhää et se oli siel suuttunu jostai ja ne oli sit lähteny asemalt kävelee kotii ja kävelly melkee kotii asti jutelle niit näit mut sit se oli taas suuttunu ku ne oli ruvennu keskustelee meijä hevostilanteest et nyt pitäs tehä jotain radikaalii et ollaan pattitilantees.

Ni tosa se rupes huutaa et ku hänt mukamas syytetää siit et ku hevoset ei mee kaupaks ja hän on meijän silmis syyllinen kaikkeen, et myykää vittu ite, ni ei sitte oo hänen vika et ei mee kaupaks.

Ensinnäki luulis sen nyt tajuava ettei se voi tollee tehdä, iha mahdoton yhtälö on et mä ja isi yritettäs myydä hevosii............  ei onnistu hei lapsikin sen tajuaa.

menin iha täys shokkii sit koko tilanteest juoksin vaa tallii (yllätys yllätys) ja itkin siel sit jonku aikaa iha sekasi ja ajoin kaikki huolestuneet kyselijät (tuksun mukaan lukien) vaan pois kunnes iskä tuli sinne.. sanos vaa et arvas et löytää mut täältä.. (mullon ollu pienest asti tapana et ku suutun tai tulee kaamee olo ni meen tallii rauhottuun, siel saan meinaa aina olla rauhas) kerto vaa mitä eile siel bileis oli tapahtunu ja juteltii hetki. Lähin sit Juntil kävelee ja miettiin asioi ja eiks tallil sit kaikki kyselly et mikä o ja yms.. en puhunu kellää sanoin vaa et kaikki on okei.   Suvin ku näin lähtevä ni huikkasin vaa et onks sil kiire ja oliha sillä tietty ku oli töihin menossa.. oisin kaivannu suvia tosiaan.  Lähin sit veke tallilt ja heitin junti kotoo tarhaa edellee iha sekavin tuntein itkien ja shokissa.  Otin Vinjan pari fleeceloimee ja kääriytysin karsinan nurkkaan niitte kans. Muistan vaan et itkin ja itkin ja viestitin suvin kans muutaman viestin ku oli huolissaa ku ei kerenny jutteleen mun kans. sain sitte puhelimen välityksel haleja ja jaksamist.

Rupes pää särkee iha hemmetisti ja taisin sitte nukahtaa siihe nurkkaan, koska ku havahduin ja katoin kelloo ni olin sen mukaa ollu siin kolmisen tuntii itkemäs / nukkumas. Oli iha hassu fiilis, arvasin vaa et mul on kauhee sotamaalaus ku ripsarit levinny tommose itkemise jälkee.. istuskelin ja selvittelin päätä siin viel about puol tuntii kunnes päätin et meen takas kotii... vähä pelokkaasti sitte menin sisäl, iskä kai oli saanu äitii vähä lepyteltyy se istuskeli sohval ja kutos sukkia.. menin oikopäätä mitää sanomat omaa huoneesee ja pysyin siel jonku aikaa tuksun kans. Äiti pyys mut yläkertaa sit ja siin se kiukuspäissää laitto myynti-ilmotuksii ja pyysi jotai kuvii. (sil ei oo mitää käryy mein koneen kuvatiedostoist.)  nyt se sitte meni nukkumaan ja iha hyvä vaan jos vaiks oilis huome vähä rauhallisempaa sorttii..

nyt ittel jo parempi fiilis, katotaa vissii joku leffa tuksun kans ja värkätää face ofc, mut hyvää syysloman loppuu niil kenel koulu jatkuu jo tiistain ja onnee niil kenel on lomaa viel viikko.. -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti