tiistai 11. lokakuuta 2011

toine päivä tetissä ohi, oli ihan hirmu hauskaa ! vanhukset on ihania, sympaattisia ja juttuja heidän nuoruudestaan ja elämästään on ilo ja kunnia saada kuunnella<3  aamupäivällä oli ihana ilmakin joten käytiin keskustassa ulkoiluttamassa kolmea mammaa, ei sekään ole helppo laji ;)
ruokatunnilla lähettii käymää koulu et haetaa koulukuvat veke, mut eiks mein ihana rexi sitte osottanu mielipiteensä varsin selvästi ettei aijokkaan niitä antaa, ku menee asiat liian sekavaksi.. -.- hankkis elämän, se äijä o iha pimee päästää..  just just mut olin tossa tekees tallin ja vinjanki liikutin. kävin juoskuttamassa sivuohjilla ja näppärä rouva heittäytyski sitte iha villiks ! voin sanoo et sitä harvoi näkee noin hienosti liikkumassa :D   nyt sitte pitäs viel raahautuu loukinaisii ft. iha parhaat frendit jaja sieltä sitte joskus illalla kotiin.. kuha iskä pääsis kotii ni se pääsis tai ehkäpä joutuis heittää mut sinne ;)

kaverikuva tuli postissa.. ekaks järkytyin jonki verra, mut itseasias se on aika hieno..<3 en voi valittaa :D
onhan se erilainen ku kuvittelin, muttei huono jaja emsu on niiin sulone ja ihana sii kuvas ettei mitää määrää.. mää oon sellane iso pallopää XD  mut tyytyväinen joo :)

kattoo ny mitä tästäki reissust tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti