lauantai 4. helmikuuta 2012

one life, live it


Kysymyksiä odotetaan edelleen kysymys-postausta varten :)
MYÖS ANONYYMINÄ VOI KOMMENTOIDA !

Löysin blogin joka pisti ajattelemaan... Miika Korkatti kirjoittaa upeesti. Mä harvoin meen sanattomaks, mut voin myöntää et tätä lukiessani en enää tienny mitä sanoo..
~Rauhassa voin jatkaa matkaani, tietäen ja luottaen siihen että kaikki asiat menevät niin kuin parhaaksi on nähty. Enhän minä pelkää edes kuolemaa, koska eihän kuolemalla ole minuun kosketusta. Ehkä pieni pintakosketus tässä elämässä, mutta nimenomaan pintakosketus. Sillä minun henkeni on sijoitettu tähän ruumiiseen ja ruumis on ainoastaan kuoreni. Syvällä sisimmässäni juoksevat elämän virrat, koska Jeesus asuu
sydämmessäni. Häneen minä turvaan ja häneen minä luotan. En syyttä, koska Hän on osoittanut minulle sen mikä on totta. Ja se mikä on totta, on tehnyt minut vapaaksi.~
Liityin heti lukijaksi.. hänen kirjoitustyylinsä ja aiheensa, se on jotain käsin kosketeltavaa. Aivan upeeta lukee!
Kiitos Miika :)

Ja osallistukaahan arvontaan Special forses: Horses! -blogissa! palkintona rökkelin hanskat :)

Eilen oli kyllä hauskaa :) Koulussa oli päällä ampumisuhkaus, mut sinne mentiin jokatapaukses. Poliisin mukaan todellista vaaraa ei ollu, vaiks eihän sitä koskaan tiiä.. Tosiaan tyttöjen vessan seinään oli joku kirjottanu jotai et ammun teidät kaikki kello 13, tai jotai. Samaa pilaa ku muutamavuos takaperin, oletan.. kenellä on noin kieroutunu huumorintaju saanen kysyy? Poliisit oli kuitenki hengaas meijän kans koko päivä, eritoten karnevaaleissa. Karnevaalit oli varsin hupaisat, kiitos kaikille :) <3 ja illalla jatkettiin gospel-musiikin parissa gospel-konsertissa. Soittamassa oli Katajainen Kansa.

Ja konsertin jälkee lähettiin kävelee kaupan kaut Lempparil yökahvilaa :) Tytöt sai kyydin kaupalta eteempäin, mut pojat pistettii kävelee loppuu asti ;) Kiitti kaikille seurasta! :) 

Nyt viikonlopuks mulla ei oo mitään suunnitelmii.. harvinaine viikonloppu, meinaa et en oo buukannu sitä vieläkää täytee :D / en oo suunnitellu _mitään_. Mut nyt on hyvä sit tehä kaikkee / ja lähtee kaikkial sillee iha extempore ;) 

Muistakaa kommentoida ja tykkäillä muutenkin blogista ja haukkukaa jos on jotain haukuttavaa. Haluun palautetta et tiiän sitte miten parantaa blogia jatkossa :) Kiitos tänhetkisille lukijoille!





1 kommentti:

  1. aivan ihana blogi sulla!
    sitte kysymyksiä:

    Kuinka vanha olet?
    Oletko este vai kouluratsastaja?

    VastaaPoista