keskiviikko 22. helmikuuta 2012

ûber kivaa ;)

Aivan mahtavii on ollu viimeset kaks päivää!<3  Eilen olin tosiaa Tuksun kans shoppilee turussa, rahaa sain kulumaan 65€...kukkaro ei tykkää :/  Mut joo löysin sellase kivan blingbling-topin mitä olin hakemassaki. Spiritstoresta löyty LONDON FEATHER TOP.
LONDON FEATHER TOP

Kerranki löysin kivat paidan mikä ei maksa omaisuuksii :O Kiitos makutuomarille ;) 
Illalla en menny enää Kahvii, kävin vaa heittääs sil ruoat naama etee ja takasi kotii.
Ja niit kuvii mitä lupailin ni tässä niitä :) 

Pampula ja Nenna

Vinja ja Hermanni

Pampula<3

nauroin hieman XD

Laidun.. kesä tuu jo

Talli pihaa

Jasul oli hauskaa :)

Talli pihan ihana aurinko<3

hermanni

Vinja

Hermanni ja Vinja

Tää on lenkiltä, oltiin pellolla rämpimässä. 

Tässä hanatettiin !

Lenkin jälkeen vanhus sai takin taas päälle, ettei tuu vilu :)

sori tuksu mut oli _ihan_ pakko :) kaikel rakkaudel kuitenki ;)

Kuvii tuli otettu likemmäs 100, et yritin nyt karsii tähän vähäsen, ku en viitti kaikkia laittaa :D mut kamerana toimi canon digital ixus 970 is. Se on ihan näppärä, mut usein koneel siirrettäes ja laittaes tänne tai muual niist tulee helposti aikamoist pixelimössöö :/ varsinki jos on zoomannu vähänkää liikaa.. 

Tänää heräsin jo kuudelt aamul ja lähin ratsastaa vinjaa. Käytii 4km lenkki enne aamuruokii maastos. Poni oli tosi reipas ja ilma mitä mahtavin! Sit ku tultii takasi ni heitin ponin ulos, tein aamutallin ja siivosin karsinat ja tein pihalle tilaa uusii heinäpaalei varten. Kävin Hermannin kans kävelylenkil, se oli ihan hirmufiksusti, oon tooosi ylpee mun vauvast<3  Sit kello oli jotain kaheksan paikkeil ja aattelin et ku vauhtii pääsin ni jatketaa sit ja menin Tarulle hoitamaan kahvin. Tein ruuat ja heitin varusteet päälle ja vaihteeks kentälle. Oon tosiaa menny sillä pellolla olympioilla, mut päädyin nyt laittaa sille nivelet suuhun. Se tais olla vähän huono ajatus... se skitsos sitte laukan kohalla jostain ja puri kuolaimeen kiinni ja lähti. Juoksi kentän kerran ympäri tein selässä mitä hyvänsä. Mitä enemmän jarrutin/koitin ohjata, sen kovempaa se meni. Myöskään myötääminen ei auttanut asiaa. Ja mitä kahviin tulee, se tottakai laukkas kentältä alas ja yritin ohjata sen tallin seinää päin et johonki jarrutettais. Mut ei tietenkää, ohjaus ei toiminu sen paremmin ku jarrutkaan.. jatkettii sit matkaa tarhoil asti kunnes se pysähty ja totesin et on kuolainten vaihdon aika. Vaihdoin sille sitte olympiat suuhun ja takasi hommii. Sit ku sain sen töihin ni kaikki oli taas hyvin ja se meni loppujen lopuks tosi hyvin :) 

Ratsastin kans kaks irlannincoppii, vitsi ne oli hauskoja! :D  
Täs on Freja. Toinen on Mammi, se on vähän erilailla värittyny,
mut yhtä hauska hänkin :)

Ja tällee kauhee myyntipuhe omien myytävien lisäks ;) ni tä kuvas oleva Freja on myynnis, hinta 4000€.

Tuksuki ilmesty sit jossai välis tallil ja ku hommat oli tehty ni tultiin meille ja ylläri, leivottii :D Täl kertaa pikkupizzoi, tuli hyvii :)) ja mustikka muffinssei, tosin ne oli alunperin vähän liian täynnä ni ne aavistuksen lössähti uunis, mut ei se tahtia haittaa ;)

Toivon et netti pysyy toiminnas et pääsen huomennaki kirjottelee :) Mut jos musta ei kuulu, netti on menny poikki ja kirjotan sitte ku se toimii, mitään tarkotuksellista taukoo en oo harkitsemassakaa et ei huolta, en mä katoo :) 




2 kommenttia:

  1. voi söpö talvivinja ja pampula ofkourse !:)

    VastaaPoista
  2. voi ku oon sulonen eiku... tää muistetaan !!

    rakkaudella tuksunen

    VastaaPoista