perjantai 17. helmikuuta 2012

HOLIDAY!

Viikon mittasen huilin aika :) tosin se että kuin paljon mä lepäilen ni se on eri juttu sitte mut :D
Tänää oli tosiaa viimene koulupäivä, saatiin todistukset ja hengailtii vaan. Kaks viimestä tuntii oltiin kattomas Wanhoja, oli upeita pukuja taas kerran, eikä tansseissakaan ollu moittimista :)  Viimesen valssin koittaessa Tuomas tuli hakemaan mut tanssimaan. Oli mukava päästä juu tanssimaan ja osasin tottakai valssiaskeleet mut sillon tällön ku näin Karrin sivusilmällä meinasin useesti alkaa nauraa iha kympil ku voi karri parka se ei osannu valssiaskeleita ja joku tuli senkin hakemaan tanssilattialle XDD mua toisaalta nauratti mut kävi kans sääliks iha molempii.. ;) aina ei voi onnistuu, vaikka kuinka yrittää ;) Onneks karril on viel toivoo oppii ku kevää aikaa on koulus viel muutama tunti paritanssei ni toivotaa et seki oppii ;)

Todistukseen en oo ihan tyytyväinen.. muutama numero tuli aika yllätyksenä alas, vaiks en odottanu niiden tulevan ollenkaan. Kokonaisuudessaan ihan okei.. odotin enemmän, mut se vaan tarkottaa sitä et täytyy tehä töitä tuplasti enemmän :) k.a pysy kuitenki kivasti 8 yläpuolella uusien numeroiden suhteen et ei onneks sillee pahasti tapahtunu mitää.

Vinjan jalka alkaa olla kunnossa, ei enää arista eikä mitää. Kuitenki aattelin alottaa sillee pikkuhiljaa ettei vaan kipeydy uudellee. Tänää olin sen kans ite juoksemas n.2km, ku aattelin et jos meen selkää ni se on sit rauhallisest menost kaukaa et ennemmi meen vähä taluttelee sitä :)
Arskanki menin viel illalla, ilman satulaa mentiin pellolla, poika oli iha intona viel lenkin jälkeenki :D hän on hauska poeka :)

Tosiaan oon tänää miettiny kaksinaamaisuutta.. oikeesti miks maailmas on olemas kaksnaamasii ihmisii?
Mun mielestä joo kaikki ihmiset on ihan vähäsen kaksnaamasia ja se on ihan hyväksyttävää ja kaiketi ihan normaalia. Mut sit ku se menee oikee pahaks ni siit kärsii muut ihmiset _paljon_. Ja se on mun mielestä väärin.. ihmisten pitäis jossain suhteessa osata katsoa peiliin ja alkaa miettiä miten käyttäytyy, ettei muitten tarvi kärsii yhestä ihmisestä.

Ja toinen juttu mihin haluisin muutosta on niinku kiittäminen. Sana ''kiitos'' ei mun mielestä oo kovin vaikee sanoo eikä se vie aikaa ku kaks sekuntii.. Oon vaan todennu täs viimeaikoina et se tuntuu joillekkin olevan liian suuri haaste sanoa tuo yksi pieni sana silloin ku toinen on auttanu tai tehny hyvän työn. En haluu mitenkää ragettaa kellekkää enkä niinku halua patistaa ihmisestä sitä sanaa, vaan sen pitää tarkottaa sitä, se pitää tulla ihmisestä itestään se halu sanoa kiitos. Se ei oo vaikeeta, uskokaa pois. :)

Täs jotain kesäkuvii piristykseks, ku en oo saanu otettu uusii kuvii :)






                                                                                               
                                                                                            Se on ollu aika läski täs kohtaa kesää..




Onneks se on nykyää laihempi :D Kauheet kui pallo se on ollu.. tosin nyt ku rupee miettii ni nä on kesält 2010.. eli iha hermanni syntymän jälkee, eli sil on viel vauvamasuu jälkellä! eli se ei oo ruoalla lihonu ihan ton kokoseks :DD

Mulla on edelleen lomasuunnitelmat ihan auki, en oo viel päättäny tehä mitää joten kai mä sit toteutan kaikkee iha extempore :D saa laittaa ideoi kehiin ja toivon muutenki blogiin kommentteja ja palautetta yleensä :) Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti