maanantai 13. helmikuuta 2012

sormi paketissa

Joo olin tänää megafiksu.. leikkasin leipää superterävällä veitsellä ja sormesta palanen pois :/
Lopputuloksena mult lähti puolet vasemman käden kynnestä ja vähän sen alta nahkaa viel pääliskaupaks..
Voin sanoo et sattus jonku verran kyllä :)

Netti toimii taas, jesjesjes !!  Jasu tuli eilen illalla mun huoneeseen ja ilmoitti että haluaa ratsastamaan. No mentiin sitte hakee hänen pikkusta poniaan ja lähettiin ratsastamaan :)
Poni oli innoissaan mut oli kiltisti ja Jasu pääsi ratsastamaan. Ne on nii sulosii pikkusii ;)

Tä kuva on vähän vanhempi, oisko ollu joulukuun alussa. ( tosiaan ku joulukuussa ei ollu viel tietookaan lumesta..)












Tänää koulus ei tapahtunu sen enempää mitää erikoist, jossei lasketa joka maanantaist tappeluu kässän opettajan kans.. ja nyt tapeltii sit varmaa viimesen kerran! me ei vaan sovita saman katon alle.. Meil on opettajana sellane heittäisin 50-60 vuode ikäne mummeli, osaa kyl joo asiat mut ei hyväksy mun toimintatapoi ja sitä et mä osaan kyl tehä iha ite. Ja muutenki ku teen asiat ite, omalla tavalla ja itse harkitusti, mut ku se haluis et teen hommat niinku se ja hänen kanssaan. Mä teen itse ja piste, sen nyt vaan täytyy hyväksyy se.. nyt meil on vaa sukset nii ristis et niit ei iha äkkii suoristetakkaan enää.... numero vaan ehkä pelottaa ;)

Vinjan kans oli tarkotus lähtee maastoon mut ku nousin selkään ni ei tuntunu askeleet puhtailta joten tulin alas ja otin tilsat uudestaan pois (en siis karsinassa putsannu kavioita, hakkasin vaan tilsat pois..) ja kattelin kavioita tarkemmin. Mitää ei tuntunu löytyvän mut poni ei kävele kunnolla joten rupesin kattelee oikeet takakavioo takemmi. Sielt löysin sellase paksun ja tosi kovan heinän korren painautuneena sädettä vasten. Sain just ja just kiskastu sen pois ja painelin ja tutkein sitä mut poni ei aristanu ni menin takasi selkää.
Ei vieläkää tuntunu ihan puhtaalta (tosin ei enää ontunutkaan) ja pyysin sitte kaveria kattomaan et käveleeks se ihan puhtaasti. Tuksu ei huomannu mitää ja käskin sen sitte hakee äitin kattomaa ku oon sen verran monta vuotta istunu ton ponin selässä et tiiän kyl jos se ei oo ihan puhdas.. äiti sano sit heti et se ei oo puhdas, et aristaa oikeet takajalkaa.
Se kävelee niinku varpaillaan et ei astu kunnolla kannan päälle, mikä johtuu oletettavasti siit 'tikusta' mikä siel oli. Kävelin sit ihan vähäse sen kans ja vein takasi tallii. Saa nähä millane se on sit huomenna, et aristaako vielä vai mikä on.



Nä kuvat on nyt ihan tuoreita, eli niinku sunnuntailta :)



Tällee btw, tykkääkste mun housuist?? ;))


Jasu on ihan sen näkönen et pelottaa iha hirmusesti, vaiks todellisuudes se kyl nauroi :D



Ratsastuksen jälkeen annetaan ponille hali<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti