sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

ei huono viikonloppu ;)Perjantaista sen verran vielä et meil oli tosiaan matikan valtakunnallinen koe. Oletin et oisin osannu laskin osuuden ja päässälasku osio ois menny penkin alle, mut toisin kävi.. En osannu siis yhtään mitään laskin osuudesta, et arvasin vaa jotain ja heittelin mitä sattuu et saa nähdä moniko osu oikeesee.. mut päässälaskut osasin mielestäni hyvin, et mikään ei ollu mitenkää ylivoimasen vaikeet :)
Huomenna ois englannin valtakunnallinen.. sitä odotellessa.. -.-

Joo Johanna tuli meille jo perjantaina, jäi yöks koko viikonlopuks. Katottiin illalla Titanic, näin sen tosiaan vasta ekaa kertaa elämässäni :D mut siis se oli tosi hyvä, tykkäsin :)
Leivottiin illalla jotain pikku pizzoja ja sit vähän mausteisempii versioi niist sellasiks ihme kökkylöiks :) niit sit syötii ku katottii Titanicii :) Ja oli muuten hyvii ;)
 Ylhäällä noit pikku pizzoi ja vieres niit mausteisempii juttui.


Lauantain aamul kello soitti 7.15 aamutallii, no oho painoin sen pois ja jatkoin nukkumist.. heräsin sit 8 tekee tallii. Tuksu tuli peräs vähänajan pääst.

Otii lauantai aamupäivä lapsenvahteina ku äiti oli töis ja iskä maalas jotai autoo autotallis. Käytii Jasun ja Janninan kans vähä mettäs seikkailees ja hetken ne leikki hiekkalaatikol.

Johannan mauto oli vähä aikaa sit korjaajal, sen takaluukku liimattii ja korjattii ku se oli rikki. Nyt sit meijän pihal se avas sen ekan kerran korjauksen jälkee ja oho se hajos heti uudestaa. Johannan porukat haki mauton sit kotii ja selvis et siin oli kokeiltu jotain uutta liimaa mikä ei sit ollukkaa iha hyvää..
Tän takii ei päästy lauantai lähtee mihinkää täält mettäst.
Siivottii tarhat ja karsinat ja loikoiltii ja juoruttii kaiken näköst trampoliinin pääl ja hengailtii vaa.

Illal joskus 20.00 jälkee kävin vinjan kans maastos ilman satulaa, riimun kans hanattelee. Käytiin mm. ilahduttamas kahta pikkusta lasta, Helmiä ja Onnia. He oli iha onneissaan ku pääsi heppaa taputtelee :) <3
Putsasin varusteet ja laitoin traikun valmiiks ettei aamul sit tarvii enää mitää.

Kello soitti tänä aamul sit 06.00. Nousin ylös ja kävin heittämäs hevosille ruoat sisälle. Selvitin Vinjan hännän, laitoin tarhoihin kaikki valmiiks, heinäverkon autoon ja loimet mukaan. Viimeset varusteet autoon ja sit takas sisälle. Kaikki muut nukkus viel joten aloin syödä siin hiljasuudes aamupalaa. Ku sain syötyy, Tuksu kömpii mun huoneest puol kuolleena yläkertaa :D Se pikkune oli iha väsy.. ;)
Muut sit heräili pikkuhiljaa ja mä vaihdoin sit kisakamat pääl ja itteni valmiiks. Tusku lähti jossain vaihees Tarulle, ku se lähti Veeran ja Nupun mukaan. Lähin sitte laittaa Vinjan kuntoon ja heitin sen traikkuu. Sit alko matka kohti Raision alue-este kisoja :)

Oltiin paikanpääl tosi ajois, mut parempi se ku myöhäs ;) Hyppäsin 80cm, poni oli verkassa tosi hyvä, radalla ei ihan niin kymppi. Uusinnas rupesin ite vähä sählää ja poni ei ollu enää pohkeella, joten ei ihan tullu paikkoja.  Aika riitti kuitenki 5.sijaan.  90cm verkka ok ja rata oli hirmu hyvä. Kuunteli pohjetta, lähti mist halusin, ei kuskannu mua ku märkää rättii ja käänty sieltä mistä suunniteltiinki. Sijoituttiin sitte 4. oon tosi tyytyväinen tohon ysikymppiin, se oli tosi hyvä! :)


80cm radalta.Leikin varmaanki lintua tossa... jäi kauas, mutta lähti pohkeesta
ja venyminen riitti :) 


80cm radalta.


Anteeks mun istunta.. 80cm radalta  6-este.


Se kaaahaaaaa eikä käänny... 80cm perusradan viimenen.


Jossain 80cm uusinnassa mennään..


Vauhtii vauhtii kohti estei :)

Lähdös kunniakierroksel :)

Täst alkaa 90cm radan kuvat......................................................


90cm Este nro. 2 
Paaaaahoittelen oon lintu...
Perusradan viimenen, katse kohti uusinnan ekaa..
Ja palkintojen jaossa :) 
Hieno 4. ;)
 Kannattaa kattoo TÄSTÄ lähtien hauska kuvasarja Suvista ja Danasta :DD Ne vähän kämmäs 90cm uusinnassa, mut tästäkin huolimatta voitti koko luokan! ONNEA :) 

Kisojen jälkeen grillattiin, avattiin tosiaan grillikausi nyt! lämmint oli varjos semmone 16.4 astet, ei huono ollenkaan ;)  Kävin viemäs Tarun sattarin seinäl listan myytävist loimist, ku meil on niit vähä niinku _paljon_. Jäin sinne sit ja Tuksu lähti jossain kohtaa kotii ja mä jäin Suvin ja Minnan kaa hengaa tallil. Siivottii sii tarhat ja karsinat, laitettii kamat kasaa ja lähtettii subil syömää :) Meno oli mitä mainioin ja juttuu riitti iha maan ja taivaan välilt kaikest. Oon nauranu niin paljo et mul on posket iha kipeet :D
Minna lähti subi reissun jälkee kotii, kello oli jotai 19.00 vissii. Jäin Suvin kaa hengaa ja juttelee, tehtii kaiken näköst pientä tallil ja sit vaa istuttii ulkoo pöydä vieres ja juoruttii ;)  Suunnillee 20.30 lähin kotii tekee iltatallii ja Suvi pakkas kamat ja lähti kans kotii autolla vrum vrum. Nyt täs sit kirjottelen ja aattelin mennä suihkuu, syödä ehkä iltapalaa ja mennä nukkuu et jaksan huome sit siel valtakunnallises.. kello onnyt just 21.45. Ei ollekaan huono viikonloppu ;) 

Viimeviikonloppuna ku oltiin siel Ratun tallilla hyppäämässä, ni laitan kuvii varmaan huomenna ku Johanna laittaa niit nyt nettiin.  Öitä kaikil :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti