perjantai 13. huhtikuuta 2012

Loreen - euphoria

Erilainen perjantai vaihteeks. Koulus en kauheesti kerenny opiskelee ku kuulun koulun säbäjoukkueesee ni oltii turnaukses sit päiväl. Voitettii Ilmaristen joukke upeesti 16-2!! hieno ylivoimane voitto, ja tiistain lähetää Loimaalle pelaamaan Loimaata ja Naantalii vastaa.
Matikan tunnil kerkesin viäl ja kauheet ku reenataa valtakunnallisii varte ku emmää muista niit asioi mitä joskus ala-asteel ja seiskal on laskettu :DD ehkä mun on syytä kerrata viel lisää..

Koulust menin suoraa tarul ja jelppii Suvii ku se hyppeli Piian kans. Meni hienosti, ne o parantanu yhteistyötä hurjasti! :))

Vinjan käytin maastossa. Pikkune 5km lenkki vaa ku huomenna kisat Ratun tallilla. Laitoin sille martingaalin et se tottuu vähäse et jos laitan sen huomee kisoihin jossei kaasu hirttäis iha nii herkästi kiinni, et vois ehkä ajatella kääntää ja jarrutellakki vähäse ? :D

Nii ja tosiaa kiva perjantai illan ohjelma vaihteeks..täyslastine iso rekka jäi jumii meijän portil olevaa vesikuoppaa ku yritti tyhjentää lastinsa siihen.. se uppos sitte liia syvälle ja jäi tosi syväl jumii. No naapurist tuli katepillari ja yritti kiskoo sitä, mut eihä se sitä ylös saanu ku se paino lasteineen niin paljon. No katepillari meni sinne savee tukemaa sitä rekkaa sivusta ettei se kaadu kyljelleen jos se yrittäis tyhjentää lastinsa ni ois kevyempi vetää ylös. Se sai tyhjennettyy mut sit se katepillari jäi jumii sinne savee ja sit seki oli pois pelistä.. hienoa toimintaa mut minkäs teet, isot vehkeet ni ei oo helppoo.. Seuraavaks tuli toine rekka joka yritti kiskoo sitä ensimmäist rekkaa ylös ja se vihdoin viimein saiki sen sielt ylös sit ku sil ei kerra ollu enää lastii. Ja kisko se rekka sitte sen katepillarinki sielt savest jonkun aikaa yritettyään.

Mut nyt on tie tosi kivan näköne ku ne isot koneet on siin sutinu ja möyriny. Ois voinu jäädä huomiset kisat välistä, eikä ois mihinkää pettistenkujalta meijän jälkee autolla lähdetty jos ne ei ois sitä rekkaa saanu ylös sieltä. Onneks meijän ihana pelataja naapuri oli kotoo et sil oli siel konei käytös :))Tä on vaan niiiin kiva kappale! <3  

Ja kommenttia uudesta bannerista. KIITOS siitä kuulu Tuksulle!<3 :) kiitos raxu ;) 
Ja aina ku ootte lukenu ni muistakaa painaa nappii et onko ollu hyvä vai huono vai mitä ja kommenttii muutenki toivoisin lisää, palautet on tullu kauheen vähän.. 

2 kommenttia: