perjantai 6. huhtikuuta 2012

kisojen saldoa..

Tänään oltiin Kaarinassa, Keiramontallilla seuraestekisoissa. Kisat alko siinä 11 aikaan, me lähettiin siin 12 ajelee sinne päin. TÄSSÄ on linkki lähtölistoihin, tulokset tulee vasta jälkeenpäin.

Päästiin perille ni soitin Julialle et tulee autolle (tuli siis mun kisahoitajaks) ja se jäi sitte vahtimaan Vinjaa autoon. Menin maksamaan ja kattomaan ratapiirustuksii ja jäin sit kattomaan aikasempaa luokkaa ku oli hyvin aikaa. Jossain kohtaa menin sitte autolle ja otettii poni ulos ja Julia lähti taluttelee sitä kentälle. Hengasin siinä sitte kentällä ku tuli tuttuja ulos ja juteltii muitten kisamenestyksist ja sen sellasest :) Aika meni nopeesti ja sitte sainki mennä jo laittaa ponii kuntoo ja kiivetä selkää. Kävelin ja verkkasin hetken aikaa ulkona, kunnes sitte pääsin sisälle jatkamaan. Hyppäsin siin vähäsen ja annoin ponin Julialle ja lähdin kävelemään 95cm luokan rataa. Se oli haastavampi ku KaKen radat yleensä, ja uusinta oli ihan täys kaahaus uusinta et ei ollu mitään mahiksii käännellä mistää.

 Ja takas ponin selkää, otettii pari hyppyy ja poni vei mua ku märkää rättii.. sit se tapahtu. Tuli 95cm pystylle aavistuksen vinossa, en saanu ihan ulkopohjetta läpi mut lähti hyvin hyppyyn ihan semi paikasta et ei ollu mikään paska paikka ees. Ylimmäinen puomi tuli etujalkojen mukana alas ja jäi jalkoihin et lähettii siit heti alastulon jälkee vetää molemmat kuperkeikkaa ympäri. Muistan vaa sen ku huomasin et puomi tulee mukaa ja seuraava muistikuva on siitä ku pää pamahtaa maneesin hiekkaan.. Jäin siihe maahan makoilee, tiesin vaa et naama on auki. Joku otti ponin kii ja mun ympäril rupes kasaantuu ihmisii kyselee ja auttaa. Ei sii sit mittää joku ensihoitaja kattos siin maneesis mun silmää ja lähettii putsaa sitä alatallin vessaa. Silmäkulmassa haava ja koko poski ruhjeilla ja turvoksissa, silmäki saattaa muurautuu kiinni. Huuli täynnä viiltohaavoi.

Poni ok, pieni haava hokista takasessa, ei mitään vakavaa. Mun kypärä menee uusiks, ku tulin tosiaa päälleni alas, lippa pelasti naamasta varmaan jonkun verran. Mut siirrettii luokas viimeseks ja lähin hyppää sen kaatumisest huolimat. Otin maneesis ensi pari pikku hyppyy ja nostettii sit esteet takas isommiks eikä mitää ongelmaa.  Radalla huomas et ponii jännitti, se varmisteli kauheesti, eikä uskaltanu kauheen rohkeesti lähtee pohkeesta hyppyyn. Vauhtii oli silti. 5.-esteellä otettii yks puomi alas ku tuli pohjaan kun ei uskaltanu pohkeesta lähtee. Ei mitää loppurata ok, oon ihan tyytyväinen :)

80cm verkka meni hyvin ja radalla parista kohtaa mun piti kääntää mut ponny kaahas sen verra etten uskaltanu käännellä ettei kaaduta / sudita paikoillaa mikä vie paljon kalliit sekunttei.
Poni ei uskaltanu kauheesti irrotella, varmisteli vähän liikaaki pikkuaskeleilla mikä jäi harmittaan. Mut tosi hyvin ku kuitenki hyppäs hyvin kaatumisest huolimatta ettei ruvennu kieltelee tai mitää.
Loppujelopuks sijotuttii 3. kake cup luokassa. :)) tyytyväinen, hieno poni<3 saa olla taas ylpee sen rohkeudest ja luottamuksest!

Käytii tos äsken viel näyttää mun naamaa päivystykses et jos vakuutus haluu lääkärin todistuksen ni sit seki on hoidettu. Mun kypärän pitäis tosiaa mennä mun vakuutuksist et uus kypärä täält tullaa ;) Se katteli silmää ja paineli sitä jonku aikaa ja totes et onni onnettomuudessa, pahemminki ois voinu käydä. :)

Huomen saattaa olla värikäs naama, mut sitteppähän on :) Ja lähtö huomenna Suvin mukaan Huittisiin aluekoulukisoihin hoitamaan, ja tarkotus ois startata auto tallin pihasta viimeistää 06.30.. hyvää huomenta :D

Kuvia laitan ku saan niitä, anteeks kuvattomist postauksist :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti