torstai 21. maaliskuuta 2013

miettikääpä omalta kohdalta..

Kerranhan sitä vain eletään? Mitä muistelet vanhana kiikkustuolissa, jos et nuorempana mennyt tekemään mitään typerää? Rajansa toki kaikella, mutta välillä tuntuu et porukka on liian tosikkoja, mitä mieltä ootte?
Pitäskö ihmisten osata heittäytyä paremmin ja hypätä vähän ''nolompaankin'' toimintaan mukaan?

Nää elämän 7 tärkeintä sääntöä on aika hyvät! :)
Omalta kohaltani voisin ainakin kommentoida et jokainen kerta on sisäistä kamppailua itseni kanssa, ja jokainen loppuun asti viety suoritus on itsensä voitto! 



En siis tarkoita että pitäis olla jotenkin kova ja esittää ja tehdä rikoksia tms. vaan ihan yleisesti ihmisten pitäis osata ottaa rennommin eikä aina ajatella nolaavansa itsensä. Älkää siis rikkoko lakia, muutenhan koko yhteiskunta hajoaisi :D vaan pitäkää ystävät hyvät hauskaa! :)


Noo anyway Ella meni ihan fiksusti tänään :) Käytiin juoksuttamassa pellolla. Kuunteli hyvin ja yritti kovasti miellyttää :) Huomenna ois tarkotus mennä vielä kertaalleen juoksuttamaan ja lauantaina sitten maneesille ratsastamaan.

Tessalla oli vähän virtaa, mut ihan oli ihan jees. Työskentelin paljon ravissa, en ottanut tänään laukkaa ollenkaan. Siirtymisillä yritin saada lisää kuuliaisuutta ja rauhallista ja rentoa ravia etsittiin.

Pixu taasen oli varsin fiksu pikkunen pellolle:) Vähän oli väsyneempi kuin viimeksi, mutta jaksoi kuitenkin hyvin. Oli tosi kuuliainen kun työstin laukkaa ympyrällä, samoin ravi oli hyvä paksussa hangessa. Spurttailtiin ja annettiin tulla pellon päästä päähän vähän vauhdilla, mut positiivista; koko aikana, missään kohtaa, ei yhtään ainutta pukkia, pomppua tai mitään muutakaan ylimääräistä :) Hieno poni!

Nyt vielä koulukirjojen kimppuun! Pikaista päivitystä nyt siis vaan :) Laittakaa kommenttia ja mielipiteitä, postausehdotuksia jne. kaikki otetaan vastaan :)

1 kommentti:

  1. sulta tulloo kyllä fiksuja mielipiteitä :) jatka samaa rataa!

    VastaaPoista