lauantai 2. maaliskuuta 2013

juhlaa ja löhöilyä

Aamu alkoi aamutallilla seiskan jälkeen.
(Huom! kameran asetuksissa tunnin heitto!)
Ihailin auringon nousua ja vein heppoja ulos kirpeessä 15' asteen pakkasessa.

Hepat oli yllättävän rauhallisia, kellään ei ollu kiire ulos, kaikki vaan löntysteli tyynen rauhallisena aamuheinien kimppuun :)








Tyttöpienipesusieni mutusti kerrankin rauhassa aamupalaansa ilman turhia hyppypomppuloikkia tai hyvin ruotuunsa hiottuja kevätjuhlaliikkeitä.
Jos se alkais pikkuhiljaa oppia ;)

Kengittäjä laittoi Vinjan eilen, jätettiin samat kengät vielä, vuoltiin vaan, kun seuraavaksi otetaan siltä kuitenkin jo kengät kokonaan pois. Samalla reissulla kengittäjä kävi Ellan luona, hän tarhaili tyytyväisenä ja kengittäjä meni ja nosteli jalat ongelmitta siinä ihan vapaana! Übér hiéno Ella!♥
Oisko treenit pikkuhiljaa menossa jakeluun? :)


Pampula kaipailee selvästi jo yhteisiä lenkkihetkiä.. virtaa riittää vaikka muille jakaa! En vaan uskalla sitä nyt tonne tielle ottaa kun on tosi liukasta.. pitäis mennä pellolle sen kanssa. Vois ite ottaa vaikka lumikengät ni jos poni sitte väsyis ennen mua :D





Kello likeni yhdeksää kun lähettiin ajelee kaupan kautta kohti Seurista. Ulkovaatteet veks ja pikkusia auttamaan alpojen pukemisessa ja tietty viimehetken kaunistautuminen ;)
Vähän ennen kymmentä lähettiin kävelee kirkkoon, odotettiin että päästään sisälle ja sitte normaali konfirmaatio messu saattoi alkaa. Kaikki meni hyvin, laulettiin, käytiin ehtoollisella ja kastettiin tietty meijän pikkuset :)
Tän vuoden riparilaiset oli siis -98 syntyneitä. Hirmusta aatella et ne on mua kaks vuotta nuorempia, onko mun ripiltä pääsystä jo niin kauan :D Niin se aika kuluu...

Ennen kahtatoista kaikki oli ohi, valokuvat otettu ja pikkuset lähteneet juhliinsa. Me ei lähetty täl kertaa gruisailee juhlapaikkoja läpi vaan jatkettiin kukin omaan suuntaamme. Petra heitti mut sitte kotiin ja jouduin heti lapsenvahdiks..  Parin tunnin työurakka vaan, suurimman osan ajasta istuin facebookissa ja join kuumaa kaakaota. Kävin joo antaa heposil päiväheinät mut muuten vaan hengasin.

Mun ystävä Minna pelasti mut vaatekriisiltä.
Kiitos hänelle♥



Petra♥

Inhottava lumimyrsky alkoi tossa päivällä ja kävin hakemassa hepaki sisälle. Ella oli ehtiny kerätä kierroksia jonkin verran, sen rauhottamiseen meni hetki. Muuten oon vaan laiskotellu lopun päivän, dippaillu porkkanoi ja muita vihanneksii, istunu facessa, kattonu telkkarii ja nukkunu.. :)
Minnakin kävi illalla kaheksan maissa kääntymässä, ja niin alkoi suunnitelmat käynnistyä :)

Huomisesta ei tietoa, toivottavasti jotain puuhaa edes :)

2 kommenttia: