perjantai 29. maaliskuuta 2013

Fiksu pikku riiviö♥

Päivä hurahtanut siis KaKen kisoissa Keiramolla. Hommia paiskittiin aktiivisesti joka luokassa, ruokaa ehdin kerran hakea :D Toimin pääasiassa verkkavalvojana ja sisälleheittäjänä. Nii ja tosiaan olin yllätyksellisesti myös koko kisojen EA-vastaava.

Ellalla oli super hyvä päivä tänään. Tarhan sain siivottua ongelmitta, harjailin ja rapsuttelin ja hän seisoi kiltisti keskellä ja nautti selvästi olostaan. Päätin sitte et kun ei eilen oltu ratsastamassa ni tänään sitte ainakin mennään! Kentälle käveltiin suhteellisen hyvin, reippaasti mut nätisti :) Kentällä pyöräytin liinassa, ei pukin pukkia tai mitään muutakaan. Siinä se ravaili tyytyväisenä joten nousin sitte heti selkään. Käveltiin vaan ja työskenneltiin isolla ympyrällä liukkaan pohjan vuoksi.
Sit päätin et lopetettais ku menee hyvin, mut Taru oli sitä mieltä et mun tars mennä vielä juoksuttamaan sitä pellolle paksuun hankeen. Siellä se sitte juoksi, ei tehny mitään tyhmää, oli innoissaan vaan :D Sitte ku vähäsen rauhottu ni päätin et jos ei nyt ni ei sitten koskaan, irrotin liinan ja nousin selkään ja siellä me sitte mentiin pisin peltoa! Voin myöntää et ei oo tullu pieneen mieleenikään lähteä ratsastamaan Ellaa yksin pellolle, mut nytpä lähdin ja hyvä että lähdin :)
Ella oli hirmu fiksu♥ Kotiin tullessa hän laahusti mun vieressä pää riippuen ja tosi tyytyväisen oloisena! :)

Kun vihdoin illalla pääsin kotiin asti, lysähdin sohvalle ja kas kummaa nukahdin siihen :D Otin tunnin iltaunet joista sitte jatkoin tekemään iltatallia :)

Nyt sauna on lämpimänä odottamassa mua, kiitos iskä♥ :)


Mutta hyvää pääsiäistä kaikille!♥ :)
(mut kesäki sais tulla jo.. ;))


Kuvat C Johanna Saarinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti