torstai 14. maaliskuuta 2013

opiskelua ja urheilua



Tasan seiskan bussilla lähin turkuun, koululla vähän ennen kaheksaa. Aloitettiin sosiaali- ja terveysalan opiskelu, sieltä äidinkielen tunnille esittelemään raportteja. Oon työstäny Ruisrock -aiheista raporttia tässä hetken aikaa. Tulokset oli yllättäviä ja herätti kuuntelijoissa paljon kysymyksiä, mut esittely meni kutakuinkin hyvin määräajan puitteissa :)  Ruotsin tunnilla kielioppiakielioppiakielioppia ja vielä vähän kielioppia :D Ainiin ja vähän kehonosia ja sairaussanoja :)

Sitte lähettiin tyttöjen + Johanneksen kanssa Gymiin spinning tunnille. 50minuuttia armotonta rääkkiä! Ei sillä, kyllä se sen arvoista olikin, mutta aika loppu oli jokaikinen tunnin jälkeen :) Ylämäkeen polkeminenkin vielä meni, mut alamäkeen polkemiset oli ihan yhtä tuskaa. Mut aijon kyllä mennä uudestaankin, oli se sen verran hauskaa ;)



Tässä vähän vanhoja kuvia piristämään kun ei mitään ihmeellistä kerrottavaa ollut :) 




Automatkalla Helsinkiin. Ihan oikeen maastoauton
takaluukussa ;) 




Kysymyksiä saa laittaa! :)



4 kommenttia:

  1. oioioi mikä söpö pieni poni<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joskus se oli pieni ja söpö, nyt se on ''iso'' ja ei niin söpö :D

      Poista
  2. Ootko sä yhteyksissä teillä olleiden hevosten nykyisiin koteihin? Eli kertoilevatko kuulumisia? Ja mitä hevosta on eniten ikävä? Ratsastaako sun äiti muuten edelleen? Ja haluaisitko jäädä sitten vanhana asumaan tohon teidän kotiin ja jatkaa tallin pyöritystä vai mitä oot ajatellu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkeimpä kaikkiin olen :), pari on joista en enää oikeastaan tiedä mitään. Hevosten uusista omistajista on tullut uusia tuttavuuksia ja hyviä kavereita. Joidenkin kanssa ollaa todella läheisiä ja käydään kyläilemässä puolin ja toisin. Nennaa mulla taitaa olla eniten ikävä :) Ei äiti enää tosissaan ratsasta, kyllähän se voi Vinjan kanssa käydä kävelemässä maastossa tai jotain vastaavaa jos itse olen poissa kauemmin. Ja kävi se kaverinsa hevosella pari kertaa ratsastamassa :D
      Voivoi minkä kysymyksen heitit! :D en yhtään tiiä.. en varmaankaan jäisi tähän, perustaisin oman perheen ja rakentaisin oman talon varmaankin. Tulevaisuus sen sitten näyttää ;) Ja ehkäpä äidilläkin on omia suunnitelmia tallin suhteen tulevaisuudessa... ;)

      Poista