torstai 27. kesäkuuta 2013

Leijona 23.7.-22.8.

En saanut vielä koottua Jukupark ja Helsinki reissua järkeväksi kokonaisuudeksi, joten tähän väliin jotain ihan muuta :) Eli siis horoskooppeja. Itse olen leijona, ja yllätyksekseni leijona-analyysistä paljonkin osui omalle kohdalle ihan oikein :D Helsinki reissussa meinasi tulla pari muuttujaa matkaan, mutta niistä lisää vähän myöhemmin :)

Leijonan luonneanalyysi

Avainsanat: Näyttävyys, estradit, luovuus, ylpeys 
Hallitseva planeetta: Aurinko 
Onnen päivä: Sunnuntai 
Onnen väri: Kulta, oranssi 
Onnen kivi: Rubiini, kissansilmä 
Elementti: Tuli 
Luonne: Kiinteä 
Laatu: Maskuliininen, positiivinen 
Terveys: Leijona hallitsee sydäntä ja verenkiertoa. Verenpainetta, ruoansulatusvaivoja. Hyvä vastustuskyky. 
Kuuluisia Leijonia: Napoleon, Henry Fonda
Leijona 23.7.–22.8.
Auringon hallitsema Leijona on jumalten suosikki. Kaunis, seksikäs ja säteilevän energinen tähtikartan kuninkaallinen – joka myös itse tietää oman arvonsa. Ylpeänä ja ylväänä Leijona tahtoo erottua joukosta. Pienestä pitäen hän on joukon johtaja ja paras kaikessa. Toimiminen taustajoukoissa ei kuulu Leijonan kuvioihin, ja tiimityöskentelyynkin hän kykenee vain silloin, jos saa olla tiimin johtaja. Leijonan varpaat ovat varsin herkät – niille ei kenenkään kannata tallata.
Ystävyytensä Leijona antaa armeliaasti vain niille, jotka muistavat alinomaa tuoda esiin hänen erinomaisuutensa ja ylistävät häntä siitä. Mutta sille, joka osaa häntä käsitellä, ja antaa hänen loistaa, Leijona on hurmaava kumppani, jolla on jalo ja lempeä sydän.
Leijonalle maailma on näyttämö, jolla hän tahtoo loistaa pääosassa. Leijona janoaa mainetta ja kunniaa, hän haluaa tavoitella tähtiä ja saavuttaa yleisönsä jakamattoman suosion - olkoonpa yleisönä sitten vaikka vain yksi ihminen. Kuitenkin Leijonan elinehto on ihminen, joka uskoo häneen ja hänen unelmiinsa. Vaikka hän näyttää ulospäin itsevarmuuden perikuvalta, hän on itse asiassa hyvin riippuvainen toisten ihmisten hyväksynnästä, rakkaudesta ja tunnustuksesta. Hyvin usein taustalla on ongelmallinen isäsuhde - lapsuus, jolloin Leijona ei koskaan kokenut olevansa tarpeeksi hyvä isänsä silmissä. Niinpä hänen loppuelämänsä meneekin todistaessa itselleen, että hän on, isästä huolimatta, jotakin erikoista.
Tämä sisäinen näyttämisen pakko tekee kuitenkin Leijonasta myös hyvin vitaalisen ja elämää rakastavan ihmisen, jonka kanssa aika ei todellakaan käy pitkäksi. Päämäärätietoisena ja sinnikkäänä hänellä on myös kyky toteuttaa visionsa. Mutta ikuinen keikari – ja snobi – hän kyllä on.

Rakkaus

Leijona pursuaa energiaa ja haluaa ihmissuhteissaankin olla ylivertainen. Hän on antelias, huomaavainen ja saa kumppaninsa tuntemaan itsensä rakastetummaksi kuin koskaan ennen. Ja niin kauan kuin kumppani jaksaa palvoa tätä kuninkaallistaan ja nostaa hänet jalustalle, on Leijonaa hurmaavampaa partneria vaikea kuvitella. Hän on myös äärimmäisen lojaali ystävä ja puolustaa läheisiään henkeen ja vereen - niin kauan kuin itse kokee heidän olevan hänen luottamuksensa arvoisia.
Leijona rakastaa rakkautta ja haluaa ylläpitää suhteen ensihetkien huumaa niin kauan kuin mahdollista. Hän on hyvin romanttinen ja antaa (ja saa) mielellään upeita lahjoja. Hän haluaa kuitenkin olla johtaja myös parisuhteessaan, ja on helposti dominoiva. Hän tarvitsee rinnalleen ihmisen, jolla on vahva itsetunto - mutta joka ei itse tarvitse valtaa parisuhteessa, vaan kykenee antaa Leijonan loistaa. Paras tapa pitää Leijona hyvällä tuulella on häpeilemätön imartelu - hän uskoo kaiken kauniin, mitä keksit hänestä sanoa. Mutta valitettavasti hänen nälkänsä on tässä suhteessa tyydyttämätön. Jos sinun palvontasi lakkaa, hänestä voi tulla varsin hankala kumppani – joka helposti kääntyy etsimään kaipaamansa ihailua muualta.
Parhaita kumppaneita tuliselle Leijonalle ovat kaikki tulen merkit: Oinaat, Jousimiehet ja myös toiset Leijonat, vaikka valtataistelu saattaakin kääntyä aika kiihkeäksi. Myös virkistävä Kaksonen ja romanttinen Vaaka sopivat hyvin rauhoittamaan ja tasapainottamaan Leijonaa.

2 kommenttia:

  1. Aivan super ihana ulkoasu! Pitkään aikaan en oo noin hienoon banneriin törmännyt. (: Oletko itse tehnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) En ole itse tehnyt, hyvä ystäväni Annika taiteili :) Hänen bloginsa löydät osoitteesta tarinoitatuntilaiselta.blogspot.com

      Poista