maanantai 6. tammikuuta 2014

Come back!


Heipä hei ihanaiset lukijat!♥ Kyllä,
olen teille ilmoittamatta pitänyt taukoa postailusta, ei oo ollu aikaa eikä energiaa ja yks suurin syy taukoiluun on ollut ideoiden puuttuminen.. Paljon on tullut facebookin ja bloggerin kautta yhteydenottoja että miksi en enää bloggaa.
No anyway sen enempiä selittelemättä täällä ollaan taas :) 

Ulkoasu tulee uudistumaan ja postauksiin tulee varmaan jatkossa vähän enemmän myös lifestyleä :)
Kuvia en tänään saanut muokattua tänne joten tulevat miten tahtovat, blogger jumittaa ja pahasti :/ Yrittäkää kestää, ompahan kuvissa ainakin kokoa :D  Yritän myös saada uusia kuvia hepoista kun tästä taas tää bloggaus lähtee uudelleen pyörimään :) Kommentteja otan mielelläni vastaan!

 


Pikkusisko sai nimekseen Julia Johanna Emmaliina
Temperamenttinen tyttö, pikku prinsessa ;) Jos nyt hevosten kuulumisiin... Ella ei tosiaan ole enää kuvioissa mukana :'(  Ella lähti ikivihreille niityille jatkuvien kipujen vuoksi, mitään ei ollut enää tehtävissä.. ikuisesti sydämessä♥  Ikävä on, mutta näin on parempi :)
Vinja ja Kinkku on vieroitettu toisistaan. Molemmat alkaa hyväksyä tilanteen. Vinjaa on alettu nyt liikuttaa ja energiaa onkin enemmän kuin laki 21 vuotiaalle saallii :D Parempi näin, ei ainakaan ole masentunut vanhus. Turbomamma jyrää nuorimmatkin ponit ;)

Pampula sai joululahjaksi kärryjen taakse kiinnitettävän varoitusverhon että autoilijat ymmärtää vähän varoa :D Tätä ''aja hiljaa'' lausetta vois hyvin jatkaa: ''...tai kiilaan sut ojaan!''
Pampula on yks murheenkryyni... on ihan kiva että ponilla on pilkettä silmäkulmassa, mutta kun homma menee omistajaa ovelammaksi, ei oo enää kivaa!
Pampulan päätökset:
1.Mun ei oo pakko pysyä tarhassa jos en tahdo.
2.Mun ei oo pakko kuunnella ratsastajaa jos en tahdo.
3.Mä saan juosta kärryjen eessä just niin kovaa ku haluan.
4.Kun karkaan, annan kiinni vasta kun niin tahdon.
Ja tätä rataa jatketaan.. ei oo edes kysymys siitä etteikö poni sais tarpeeks liikuntaa. Se liikkuu melkeempä joka päivä ihan kunnolla, mut hän tekee vapaa-ajallaan just mitä häntä huvittaa. Kuriton kakara mä sanon :D

Jouluaattona (lunta kun ois ni olis kiva..) Pampula-poro tonttuineen kävi ilahduttamassa naapuritallin lapsia ja sai iloisen ja hämmästyneen vastaanoton :)
Pampula & Linja, minä & Vinja. Tällä lenkillä Pampula päätti heittää ratsastajan mäkeen ja juosta savipeltoa ympäri kyllästymiseen asti. Sinne oli kiva samalla hävittää yks uudehko hokkikenkä.. kiitos!  


 


2 kommenttia:

 1. ihana tää sun blogi! kirjotat tosi hyvin ja on ihana lukee muiden hevospostauksia nyt kun en oo saanu kirjoteltuu nelijalkasista pitkään aikaan :) & oot kaunis ja liityin lukijaks

  http://xiapanina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! :)
   Käyn tsekkaamassa sun blogin heti :)

   Poista