sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tärkeintä on ettet koveta sun sydäntä koskaan..♫♪♫

Eilen ei postausta tullut, mutta tänään kuitenkin kuvien kera :) 
Bannereita on sähköpostiin ilmestynyt muutama kipale, osa valmiina, osa lisätietoja kysellen.
Ihanaa, että teistä löytyy innokkaita tekijöitä :)  Ulkoasun kanssa vielä vähän taistelen, jotta löydän sen itseäni tyydyttävän ratkaisun :D Samoin hevosten sivut tulee uudistumaan ja päivittymään nykyaikaan kuvineen :)

Tänään hevosten liikutukset oli lähinnä käyntityöskentelyä, maastoilua ja peltoilua. Tänään liikutin omieni lisäksi kaverin kaksi ponia sekä tietty Svedun (vakio ratsu, valmentajan poni).

Aamulla oli ihanan kirpee pakkanen kun heräsin aamutalliin. Päivän mittaan se kuitenkin kiristyi ja täällä oli parhaimmillaan jo -10. Sehän on mulle jo ihan liikaa, palelin heti kun jäin vähänkin paikoilleni :/ 

Vinja oli aamupäivän ulkoilemassa yksinään, kun itse en ollut kotona niin en voinut vahtia Pampulan aidoissa pysymistä. Ja Kinkun peräänkin saa vielä vähän katsoa ettei leikit mee liian rajuiksi.

Pampulakin on alkanut jo tajuta että ei sieltä tarhasta karkaamisessa oo mitään järkeä ja toistaiseksi hän onkin pysytellyt kiltisti määrätyn ajan aitojen sisäpuolella ;)  Mutta tästä kuvasta näätte, että Pampulalla tosiaan menee neljä sähkölankaa ympäri tarhan, ja tosta välistä se halutessaan hyppää.. eipä sillä, tolla turkilla kun nopeasti sujahtaa ni on äärettömän pieni todennäköisyys saada minkäänmoista tälliä :DVinjan kanssa käytiin vaan kävelymaastossa :) Varusteina toppaloimi, riimu ja naru :D  Luottavaisinmielin yhdessä käppäiltiin muutama kilometri metsissä ja teillä. Poni sai itsekseen määrätä suunnan ja vauhdin, eli käyntilinjalla tosiaan oltiin ja metsissä suurinosa ajasta. Niin paras maastoseura♥
 


Ihanasta pakkaspäivästä täälläkin nautittiin :) Vihdoin saatiin tännekkin sitä kauan kaivattua lunta! Joskin vain ihan vähän, mutta tuo se jo valoa elämään. Ja eniten oon kaivannu tota aurinkoa♥ Tää pakkanen ilman kunnollista lumimäärää kylläkin hankaloittaa treenaamista kun maneesia ei satuta omistamaan. Maastoilua ja peltoilua siis vaan, kun kentät jäätyy.. :/ Mahdollisuuksien mukaan maneesille ja kentällä mitä pystytään :) Tässä nyt tosi huonoa kuvaa kun alkoi jo hämärtää (jätin pienemmäksi, ettei mene ihan suttuiseksi). 
Kinkku tosiaan jo melkein äitinsä kokoinen ja hyvin tarhailevat kavereina :) Vinja pitää tarkkaan huolen siitä ettei lapsella ole enää mitään asiaa maitobaarille ;) 
Yksin ei viitsitä varsaa tarhata kun tylsyyttään harjoittelee karkaamista :/ 
Pampulaakun hän vain kiusaa minkä kerkeää, niin nyt on hyvä kun äitinsä kanssa voi tarhailla :) 
Vieroitus on siis onnistunut, siitä suurin kiitos Vinjalle itselleen joka auttaa tätä operaatiota!
Uutta kuvaa pitäisi Kinkusta saada. Siis jotain julkaisukelpoisempaa ja josta jotain enemmän näkisikin :D
On vaan yksin aavistuksen hankalaa pitää enemmän innokasta kuin älykästä orivarsaa ja ottaa samalla kuvia... ei onnistu :D


Jaa minäkö muka söpö..? Pampula pääsi illan hämärtyessä lenkin jälkeen sisälle ja oli varsin söpöllä tuulella♥
Hän sai jopa uuden likitin katostaan roikkumaan vihdoin viimen (näkyy vähän kuvan yläreunassa). 

Oon nyt ihan rakastunut Jannan -sä et ole hullu -kappaleeseen. Sanat on ihanat ja biisi itessään on ihan sairaan upee :)
Miljoonasti jo kuunnellut, enkä vielä ole kyllästynyt :D sekin aika kenties tulee, mutta ei vielä!
Mitä mieltä, kommenttia :)
2 kommenttia:

  1. täällä yksi vapaaehtoinen kuvaaja, mikäli et pysty pitelemään ponia ja kameraa samaa aikaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavuutta! :D Ilmottele miten sulle sopii ni mä katon noit mun työvuoroi sit :)

      Poista