tiistai 14. tammikuuta 2014

Karkurin matka

Maanantaina sattui ja tapahtui..
Ehdin jo iloita siitä et Pampula vihdoin pysyy aidoissaan kun oli siellä kolme päivää jo pysynyt nätisti. Koputin selkeesti puuta koska maanantaina poni otti ja lähti... lumen ansiosta jäljet jäi, joten aitojen ollessa ehjät sain selville mistä poni karkaa. Suoraan kahden langan välistä, keskeltä tarhan pidempää sivua.

Kun ikkunasta katsoin ja huomasin ponin puuttuvan, lähdin hänen normaalista karkureitin päämäärästä etsimään, mutta löysinkin ponin jo matkalta. Hän oli koiran kanssa syömässä jäätynyttä ruohoa :D
Ja mut havaitessaan näytti kieltä, pukitti ja lähti karkuun.. kiitos! :D

Annoin leikkiä aikansa villihevosta etten edes yrittänyt ottaa kiinni, koska turhaahan se olis ollut :D Kun hänelle riitti, matka jatkui sujuvasti omaan karsinaan ja kävin vaan nakkaamassa oven perässä kiinni.

Ja tiedoksi kaikille joita ärsyttää; kuvat ovat suoraan kamerasta. Yhtäkään en ole käsitellyt, eli myös päivämäärät löytyvät kuvista. Pahoittelen!

Näin mä hänet löysin, mahtoi maistua jäädytetty ruoho hyvältä :D Ihmettelen, miksei edes säilöpallolle mennyt...

Jaa mää vai? Kovin oli tietoinen tempustaan....

Etsi karannut poni....

Mä oonki villi mustangi joka laukkaa vapaana preerialla! ...muuten hyvä, mut just nyt sotket kasvimaata...

Hirmunen pukkikone ;)


Joo.. ja nää poni vapaana päivät on täällä ihan arkipäivää...


Hyvin on nää kaks ''kaveristuneet''. Eli heillä ei enää oo äiti-poika suhdetta :) Vielä voi tarhata tamman kanssa kun ei mitään tietoo oo omasta sukupuolesta ja todennäköisesti ruunaus on pian edessä ni no panik :) 


Juu ja pikkuveljen kanssa innostuin leipomaan ja hupsista, vähän tuli pipareista/kekseistä satuversioita :)
Hyviä olivat ja kaikille maistuu, söpöjä ne ainakin on ;)  Muutamalla oli maistamiskynnys ulkonäön takia normaalia korkeammalla :D


Ja semmonen kysymys vielä teille lukijoille, että onko kuvat nyt hyvänkokoisia? Vai otanko yhden pienemmäksi? :) Sana vapaa, myös anoilla kommentointi oikeus!

1 kommentti:

  1. Ooh! Upea varsa ja ihana poni <3 nimim.ikuinen lukijasi xd

    VastaaPoista