perjantai 21. helmikuuta 2014

Pieni jääkarhu työssä

Pampulan vakiokuski sai vihdoin lääkärin luvan nousta takaisin selkään joten uskalsin päästää meidän innokkaan pienen jääkarhun mukaan töihin :) Alusta lähtien, kuin mitään taukoa ei koskaan olisi ollutkaan, nämä kaksi jatkoivat työskentelyä siitä mihin viimeksi jäivät. Ihanaa katsoa kahden nuoren työskentelyä saumattomassa yhteistyössä :') Vähän Pampulan yksi puuttuva kenkä syö ponin liikkeitä, on kovin maata viistävää. Ymmärtäähän sen, kova pohja ja ilman kenkää..
Laukka on siis tuossa videollakin tosi huonoa verrattuna normaaliin ponin etenemiseen, mutta onpahan välillä muutakin kuin vaan kuvia ;)
 
Tässä pieni videonpätkä söpöstä ratsukosta. Pahoittelen, videota ei ole muokattu. Suoraan kamerasta tänne tupsahtanut ;) Mulla on jonkin verran samantyyppisiä pieniä pätkiä ja niistä on siis tarkoitus koota Pampulasta ihan video jossain kohtaa kun matskua on tarpeeksi ja intoa ja aikaa riittää sen vääntämiseen. Siitä sitten näkee ponin kehitystä ja kasvamista enemmän :)
 
Lelen kanssa käväisin parin tunnin maastolenkillä tänään. Seurana oli Suvi ja Pia :) Pääasiassa käyntimaasto huonojen pohjien vuoksi. Parilla pätkällä päästiin vähän ravailemaan isompaa ravia. Oltiin ehkä 1/3 matkasta kävelty kunnes tiellä tuli vastaan tulva. Leveällä tiellä oli siis ojasta ojaan vettä, ei kovin syvä mutta kuitenkin ja ehkä 6m pitkältä matkalta tietä eteenpäin.
Juu, tottahan toki heppaset sitte päätti olla menemättä sinne ja hetki siinä sitten hypittiin ja loikittiin kunnes Suvi sai Pian takaperin veden yli. He siis peruuttivat sen matkan mitä vettä tiellä oli. Lelen kohdalla homma ei ollutkaan niin helppo :D Hieman hän leikki kengurua, ja toisinaan lehmää..
Meni siinä varmaan 20 minuuttia että päästiin yli, peruuttamalla mekin :D  Yli kuitenkin, periksi ei annettu ja matka saattoi jatkua :) Loppumatka sujui hyvin, Lele oli tosi iisi vaikka meni myöhään ja pimeällä tultiin kotiin. Hieno tamma♥
 
 
Huomenna, mikäli ilmat meitä suosii, tulee Leleä kuvaamaan überhyvä hovikuvaaja Annika♥.
Käykää ihmeessä tsekkaamassa Annikan blogi ja kuvasivut :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti