lauantai 1. helmikuuta 2014

Kuulumisia ja salaperäisyyttä

Uudet tuulet puhaltaa tännekkin metsänkeskelle :) 

Svedun kanssa sujunut vaihtelevasti viimeviikon aikana, mutta tänään estevalmennuksessa onnistuttiin. Viime lauantaina ei sujunut mitenkään päin, mutta nyt on syytä olla nuorukaisesta ylpeä :) Pieniä tehtäviä ja rataa hypättiin maneesilla tänään hyvällä menestyksellä siis ja traileriinkin käveltiin suoraa ilman apuvälineitä. JES!

Vinjan kanssa ollaan lähinnä puskailtu koko viikko, pidempiä ja lyhyempiä lenkkejä. Mutta vaihtelun vuoksi ollut pari kertaa jopa satula meidän kahden välissä :D

Pampulalle ja Kinkulle ei mitään ihmeellistä tai erikoista. Kinkun kanssa treenailtu jalkojen nostelua ja yhteistä vuorovaikutusta. Ja nyt kun sitä lunta vähän saatiin ni pitäis Pampulalle laittaa taas pulkka perään kärryjen sijasta :)

Ja tosiaan vähän lisää salaperäisyyttä täältä ruudun takaa ja miettimistä lukijoille ;)
Nyt on näiden vakiratsujen joukkoon lisätty hevonen. Eli Svedun kaltaisesti ratsastelen ja treenailen päivittäin erästä isompaa hevosta. Sen enempiä en hänestä kertoile tähän väliin, eikä hän tule vielä blogissa esiintymäänkään. Kuvia ja lisää hänestä myöhemmin :)

Uusi pokkarikamera saapui myös postista viimeviikolla! Mahtavuutta :) Vielä en testikuvia enempää ole saanut napsittua, josko sitten huomenna! :)  Olympus Lens

ARVONTA! Bannerini tekijän blogissa on siis käynnissä arvonta, käykäähän osallistumassa :) 


Vanhojen tanssitkin lähestyy kovaa vauhtia! VPK-talolla tanssitaan 12.2. 
Tällanen mekko hankittuna, kuvaa en mekosta itseni päällä vielä laita ;) Näätte sitten kun on tanssien aika!
 


Huomenissa yritän niitä kuvia sitten räpsiä ja saada tännekkin ladattua eli malttakaa huomiseen :) Nyt oli vaan pakko tulla kertoilee kuulumisia kun ei viikkoon oo mitään taas mustakaan kuulunut, hups.. mut hengissä ollaan :)
Tässä vielä blogin päätähti, mun silmäterä, kultaakin kalliimpi, korvaamaton ja ainutlaatuinen tamma♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti