sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tärkeintä on ettet sinä koveta sun sydäntä koskaan..♪♫

Tää päivä meni Keiramolla seuraeste kisojen merkeissä. Tällä kertaa itse vain katsojan roolissa ja hovikuvaajan seurana :) Ihana olla kotikisoissa välillä muutenkin kuin itse kisa-areenalla, näkee paljon tuttuja ja voi keskustella yhden sun toisen kanssa mitä ei itse kisaajana ehtisi tehdä. Ja harvoin sitä itse kisatessa ehtii katsomon puolelle ollenkaan :D

Hermannia kävin siinä samalla moikkaamassa. On poika kasvanut ja pyöristynyt hirmuisesti! :) Hieno poika hän on edelleen♥ Kuvaa ei tullut napattua :o

Lelellä on nyt oma sivu sivupalkissa, käykäähän tsekkaamassa ja kommentoimassa!! :)
Tänään Lele vietti ansaittua vapaa päivää.

Pampula sen sijaan kävi aamulla kärrylenkillä ja käyttäytyi todella mallikelpoisesti! Harvoin poni on ihan noin fiksusti. Kuntoon laittaessa etukaviot eivät kaivaneet maata, kärryjä kiinnitettäessä poni ei ollut jo lähdössä ja vielä valmiina ollessaan malttoi odottaa nätisti paikoillaan että matkustaja/kuski pääsee kyytiin :) Ehkä hän pikkuhiljaa oppii tämän kaiken.
Temppuja opetellaan pikkuhiljaa lisää. Polvistumisen kautta makuulle meno on tällähetkellä työn alla. Etujaloillaan hän hyppää käskystä minkä tahansa päälle seisomaan. Takajalat pysyvät siis visusti maassa.
Agilityä ei vielä olla tän kauden osalta aloitettu, pitäisi alkaa noi esteet kaivaa taas takaisin areenalle, kun ei lunta kerran oo tulossa :)

Ja huihai koulun penkki kutsuu huomenna... tai no, aamun voi aloittaa ahkerasti salitreenillä ja siitä sit opiskelemaan, toimii aivotkin nopeemmin :D Onhan sitä tässä taukoa koulusta jo ollutkin 6 viikkoa, että ehkä sielläkin täytyy käydä taas naamaa näyttämässä :)

 Eipä tässä tänään muuta, kuvia tosiaan hevosista tässä lähipäivinä kun kuvaaja ehtii niitä laittaa :)

Mä vaan niiin rakastan tätä biisiä..♥

2 kommenttia: