tiistai 18. helmikuuta 2014

Wanhat ja MINI

Viime keskiviikkona 12.2 tanssimme Turun vpk:n tiloissa vanhojentanssit 2014. Hieno porukka, upeet tanssit ja mahtavat jatkot! :)
Tässä nyt muutama kuva omista kameroista, viralliset kuvat näytän jos uskallan niiden saapuessa ;)


♥ISI♥

MINI
Ja tänään oli taasen Gunilla Wahlbergin valmennus Keiramon maneesissa. Lähdin kokeilemaan Lelellä (tällä kokeilussa olevalla tammalla) ja hyvinhän se meni! :)
Lastaukset ei kummassakaan päässä sujuneet kuin ohjekirjassa, mutta treenataan...
Itse tunti sujui mainiosti; aloiteltiin taas tuttuun tapaan suoristusharjoituksilla jotta nähdään missä kohtaa runkoa ongelma on. Meillä ei suoruuden kanssa ollut kovastikaan ongelmia joten päästiin nopeasti seuraavaan tehtävään. Avoa avoa avoa avoa ja vielä vähän avoa. Ensin käynnissä, sitten ravissa.

Pieni hengähdystauko hevosille ja välipalaveri Minin kanssa. Uutta tehtävää kehiin; sulkutaivukset. Ensin ihan pari onnistunutta OIKEAA sulkuaskelta ja siitä vaihto avoon ravissa ja taas uudelleen.
Tämän jälkeen mukaan otettiin laukka. Ravissa avotaivutuksesta asetuksen vaihto ja laukan nosto. Muutama hyvä laukka-askel, takaisin raviin ja sama uudelleen; avoa, asetuksen vaihto ja uusi laukka.

Ja sitten jatkettiin laukassa eteenpäin. Rentoa ja hidasta lyhyttä laukkaa johon lisätään avotaivutukset. Pieniä onnistumisia kerralla, myötäys ja uudelleen. Loppuun hidasta, tarmokasta ja maitohappoja vähentävää kevyttä ravia.

Meillä oli suurimpana ongelmana yhteisen sävelen löytäminen ja vauhti. Lelellä oli jatkuvasti liikaa vauhtia tai liian pitkät askeleet. Paljon paljon hitaammaksi työskentelyä jotta selkä saadaan mukaan eikä ongelmia peitetä. Ei voi olla kuin tyytyväinen! :) Hieno Lele♥2 kommenttia: