keskiviikko 21. lokakuuta 2015

#motivation

I'm so happy!<3 Mieletöntä, ihan huippua. 
Tiistaina sain puhelun, jos toisenkin jotka veti jopa mut täysin sanattomaksi. Facebook-kirjoituksia, sanoja, joita ei koskaan kuvitellut saavansa..

Todellakin, siis kuten osa teistä tietää, olin viimevuonna Turun Urheiluakatemiassa, ratsastajien pilottiryhmässä. Jos vähän valaisen mikä on urheiluakatemia. Urheiluakatemian perustehtävä Urheiluakatemiaohjelman mukaisesti mahdollistaa siviiliuran rakentaminen huippu-urheilu-valmentautumisen rinnalla. Laadukasta päivittäisvalmentautumista korkeatasoisissa olosuhteissa ammattiosaajien johdolla. Kiinnostuneet voivat lukea lisää akatemiasta täältä.

Itse niin sanotusti putosin joukosta kun ei ollut enää hevosta käytössä Lakun loukkaannuttua ja sopimuksen päätyttyä Baban kanssa. Ja urheilu on raakaa peliä, kun et pysy mukana, lennät porukasta ulos. Tuloksia on saatava.

Kuitenkin sain puhelun jossa kuulin pääseväni takaisin joukkoon Kinkun kanssa! Ja tää on ihan mieletöntä!
Ja se että tämä ei todellakaan ole itsestään selvyys. Kinkulla ei voi ratsastaa vielä, ei voi tuottaa tuloksia kilpailumaailmassa. Mutta silti mukana. Valmentajamme Kirsi Hagner, kirjoitti seuraavan tekstin mun facebook-seinälle: 
Päättäväisyys, aktiivisuus, myönteinen ote tuottaa tulosta! Meidän laji on siitä hauska, että hevosta ei huijata, ne eivät tykkää tiukkapipoisista, tunteettomista ahdistelijoista. Huonohkolla fiiliksellä voi lahjakkaalla hevosella yltää käsittämättömän pitkällekin, mutta POSITIIVISELLA JA HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ pääsee ei niin lahjakkaallakin hevosella käsittämättömän pitkälle, entäpä lahjakkaalla hevosella! Sen Sinä Janette kuten moni muukin on oivaltanut, ja sen fiiliksen kautta saa aimo annoksen kärsivällisyyttä ja levollisuutta tehdä hevosten kanssa. Ratsastajalta kysyy lahjakkuutta oivaltaa mitä tämä tarkoittaa. Silloin ollaan hevosten kanssa oikealla tiellä ja silloin hommasta tulee myös kivaa!

Olin sanaton kun tämän seinältäni luin. Puhelimessa sanottiin että olen tämän ansainnut. Minä joka en koskaan mene sanattomaksi.. nyt menin!

Kuntotestiin kävi käsky heti ensi maanantaiksi, ja aamutreenit starttaa heti kun saan aikataulut itselleni. Ypäjälle lähtö koittaa taas kun sen aika on :) 


Kinkun kanssa oltiin lenkillä viikonloppuna niin että Pampula oli mukana. Mulla oli Kinkku ja kaveri otti Pampulan. Pian ollaan toivottavasti siinä tilanteessa että päästään ihan kolmistaan kävelylenkeille :) 

Eilen kävin Kinkun kanssa naapurissa, Tarun ja Kimin tallilla. Jätkällä meni ihan nuppi sekasin kun kavereita oli joka puolella huutamassa ja kentällä oli tunti käynnissä. Kinkku ignoorasi mut taas täysin eikä kuulo ollut päällä. Tuli päälle, jyräsi täysin, pyöri volttia ja meni minne tahtoi. Sain vinkin että delta pois kuolaimista ja kerran ketju suuhun niin alkaa kuunnella. Kiltisti voi toki kouluttaa mutta tulos ei aina ole haluttu. En puolustele ketjun käyttöä, en sitä itse käytä ellei ole aivan pakko ja se on vasta se viimeinen oljenkorsi joten katsotaan miten tässä edetään. Jututetaan valmentajia ja käydään useammin paikoissa joissa hälinää. Kentälle liinaan ja harjoituksen käyntiin :) 


6 kommenttia:

  1. Vaau! Aika hienoa hei toi :) pidäksää sen kysymyspostauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ano! kyllä toteutan, jos tosiaan kysymyksiä tulee :)

      Poista
  2. Onnittelut :) on aina mukavaa saada positiivista ja motivoivaa palautetta toiminnastaan, olet sen varmasti ansainnut. Ilmoittaudun lukijaksi samalla :) mun ja kokemattoman arabipojan elämää ja kehittymistä Espanjassa voi seurailla täällä; http://yhdessaoppien.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kris! Juu, seurailen teitä, lukijaksi ilmoittauduin viime käynnillä :) mielenkiintoista luettavaa, suosittelen muillekin!

      Poista
  3. Kuulostaa hienolta, onnea :) onko kinkulla ollut satulaa? Koska menet ypäjälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kinkulla on ollut satula muutaman kerran. Alussa vyön kiristäminen aiheutti kenguruloikkia mutta pikkuhiljaa siitäkin päästiin. Nyt ei ole kesän aikana ollut.
      En tiedä vielä ypäjä-jaksojen ajankohtaa, mutta tänne postailen kun sinne ollaan lähdössä :)

      Poista