maanantai 26. lokakuuta 2015

Juoksutusharjoituksia ja kilpailuja

Kinkun kanssa toteutettu juoksutusharjoituksia. Jätkä kun ei ole tuntunut ymmärtävän ympyrällä juoksemista eikä pyöröaitausmahdollisuutta ole. (Toiset rakentaa esteistä ympyrän, tiedän sen. Mutta minä en..)
Eilen kuitenkin saatiin onnistuneesti ravattua vasempaan kierrokseen liinassa. En päästänyt täysin isolle ympyrälle koska kontrollointi on tällöin vaikeampaa. Tasapainoa lisää, laukkaa en edes vaatinut vielä. Oikea kierros otetaan toisena päivänä. Nyt oltiin tyytyväisiä ympyrän ymmärtämiseen ja siinä ravaamisen onnistumiseen! :)

Yhden fleeceloimen oli yhtenä yönä osittain hajoittanut, mutta luulempa sen vain jääneen kiinni siihen. Tänään oli osan päivästä ulkona sateessa ja sadeloimesta toinen etuklipsi on antanut periksi. Onneksi helppo vaihtaa :) Ostin pojalle juuri 135cm fullneck ulkotoppaloimen joka on vielä testaamatta, mutta samalla kertaa ostetun lapasuojan laitoin nyt yöksi tallitoppaloimen alle. Aamulla nähdään mitä on jäljellä :D  Ostin nyt venymättömän, puuvillaisen lapasuojan kun ne mustat elastiset on aivan hirveitä kun sähköistyy eikä pysy aina paikoillaan. Meillä ei ainakaan monellekaan ole sopineet, yhdellä ponilla taisi toimia.


Pampula on menossa ensi viikonloppuna todennäiköisesti kaksiin kilpailuihin. Loimaalle halloween handlerkilpailuihin. Itse olen osallistumassa seniorhandlerluokkaan jossa siis myös paras puku palkitaan.

Ja toiseksi 1-tason halloween estekilpailuihin ristikkoluokan. Kuskina toimii naapurin vakiokuski joka kisasi ponilla myös ponin ihka ensimmäiset estekilpailut :)



Ponin ihan enismmäisissä kisoissa 50cm hienosti 0-0 radalla!

Tänään Linda treenasi ponilla Tarun kentällä esteitä ja että kuinka meni hyvin! Niin hyvä pari toisilleen että ei voi olla kuin tyytyväinen. Materiaalia en tänpäivän treeneistä ehtinyt ottaa vaan käytin kaiken läsnäoloni ratsukon koutsaamiseen ja hyvän fiiliksen ja suorittamisen saamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti