torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä



Tänään siis ystävänpäivä tunnelmissa♥ Koululla oli KT3 vauhdissa, pistivät penkkareiden kunniaksi KT2 ja KT1 kisailemaan keskenään, sotamaalauksia unohtamatta! Huulipunasta siis saimme osaksemme ja kisailtiin mm. täysien vaippojen kuljettamisesta, tamponien ampumisesta ja muista hoitsuille olennaisista tehtävistä ;)
Hauskaa oli ehdottomasti, hoitsut oli täysin vauhti päällä ;) Kunnes sitten karkkien saattelemana KT3 hyppäs rekkoihinsa ja lähti penkkari ajoille keskustaan. Onnea heille! :)  Myös vauvoja oli havaittavissa, tosin hoitsuvauvat oli vähän normaalista poikkeavia :D

Puolessa välissä päivää kahvakuulailtiin. Oli taasen hirmusen tehokasta, jalat meinas lähee alta loppua kohden. Uusia liikkeitä opittiin, otettiin mallia vapaaottelijoiden treeneistä ja hikoiltiin kunnolla.

Ystävänpäivän kunniaks oli koululla myynnissä ruusuja, oli tosi ihania mut en uskaltanu ostaa kun oisin sen onnistunu hajottamaan ennen ku saan sen vastaanottajalle :D Kahvia oli kans ilmaisessa jaossa ja kahvilassa oli ihania leivoksia mut niihin en koskenu!


Musta tä on niin osuva. Ystävyys ei katso aikaa eikä paikkaa♥
Ystävänpäivää voi juhlia joka päivä, jos niin itse tahtoo :) 


Jep, Vinjan masu kasvaa kovaa vauhtia. Loimien mahavöitä saa pidennellä koko ajan ja mamma alkaa olla välillä vähän tuskissaankin jo. Mun täytyy ottaa teille joku päivä kuva masusta ni näätte et on kasvanu hirmusesti! :) 

Ella käyttäytys eilen tosi tosi hyvin kun hääräsin sen kanssa. Oli hirmu fiksu, joskus saa olla ylpee sentään :)♥

laadulla mennään (y)  mutta ystävänpäivä


Teemaan sopivat korut tottakai ;) Rakkaus



Joo ja tää ainainen kysymys; blondi vai brune?
En siis oo koskaan ollu brune, kuva on muokattu mutta joskus
tekis mieli koittaa miltä näyttäis..
Todellisuudessa oisin varmaan ihan kalpee tummemmilla hiuksilla,
mulla on niin vaalee iho mutta eihän sitä tiiä..
Mitä mieltä ootte? 

Huomenna psykan uusintakokeeseen, jos nyt pääsis läpi.. Tosin tällä lukemisen määrällä ei voi tavoitteetkaan olla korkealla mutta.. mua harmittaa ku en oo saanu yhteyttä mun ystävään ja sen takia lukeminenkin takkuillut :/  
Viikonlopun oon ypäjällä kisoissa ja hiihtolomalla töissä sauvossa, mut niistä lisää toiste :) 
Kommenttia :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti