tiistai 12. helmikuuta 2013

vanhoja ystäviä ja paranemistaElla on jo paljon parempi! Syö hyvin kaikki heinänsä taas ja alkaa olla oma pirteä itsensä. Eilen veti aikamoista rodeota tarhassa, meinasi pukittaa itsensä ympäri....... ois kiva olla kyydissä :D
Leuka on jo ihan hyvä, haava on parantunut hyvin, ja Ella antaa hyvin koskea ja painella päätänsä.
Huomasin myös tossa yks päivä et sen pää on korvien välistä, siis ihan otsatukan kohdalta täysin kosketusarka, eikä mitään käryä mitä on tapahtunut. Oletan, kun haavoja tai muuta ei ole että hän on karsinassa hypännyt pystyyn ja lyönyt päänsä kattoparruun. Jos vaikka olisi siitä jotain oppinut, hope so.. 
Nyt kuitenkin sekin parempi, ei enää arista. Mutta ei kuitenkaan aleta liikuttaa sitä eikä laiteta kuolaimia ennen kun ollaan käyty klinikalla näyttämässä että kaikki on kunnossa. Saavat siellä raspata sen tarpeen vaatiessa ja tarkistaa sen muutenkin kokonaisuudessaan, taivuttaa ja sellasta et lähetään ainakin työstämään tervettä ja kivutonta nuorta taas eteenpäin :)  Peukut pystyyn että tästä lähetään taas uuteen nousuun!! :)

Vinjakin alkaa olla jo paljon parempi, iho kunnossa eikä enää kihnuta itseään niin paljon. Varsamasu kasvaa ja kaikki näyttää olevan oikein hyvin! :)

Jep, mun piti tänään opiskella tosi tosi ahkerasti psykaa, mutta kun en saanut hyvää ystävääni kiinni jolta olisin apua ja tukea hakenut, sekä opiskelu rauhaa :D niin päätin sitten lähteä vanhan ystäväni kanssa luistelemaan.
Vanha ystäväni Nekku, jota en oo nähny piiiiiitkään pitkään aikaan otti yhteyttä ja lupasin mennä moikkaaman heti siltä istumalta. Päätettiin sitte lähtee yhessä luistelemaan Piikkiöön ja jutella kaikkee tapahtunutta ja jakaa kuulumisia oikeen kunnolla.
En edes kaatunut kertaakaan ;) jalkaan tosin sain pienen vesikellon joka onnistui myös puhkeamaan liian isoissa luistimissa mutta oli kuitenkin tosi kiva nähä pitkästä aikaa ja jutella, sovittiinki että nähään taas pian ja pysytään paremmin yhteyksissä :)  Nekku oli myös käyny kampaajalla ja sillä oli superkiva uus tukka ;)

Niin ja blogin sivussa on pieni kysely et miten luette blogia, ei mitenkään tilastollisesti tärkeä, kunhan mielenkiinnolla katson :)


Ja hei muistakaa, torstaina on ystävänpäivä!♥

Oisko teillä ehdottaa jotain ystävänpäivä postausta? Mun ystävistä jostain esimerkiks?
Saa ehdottaa ihan vapaasti mitä vaan :)♥~Kun kokee pienen, yhdistävän hetken ventovieraan kanssa..~♥


3 kommenttia:

 1. postaus sun tärkeimmistä ystävistä?

  hienoo et ella paranee (:

  VastaaPoista
 2. ^^tärkeimmistä ystävistä postaaminen voi olla aika arka ja tulenherkkä aihe.. kirjoita vaikka sinulle tärkeistä asioista, mitkä sinut saa iloiseksi ja miksi :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ideoita, katsotaan mitä tulee :)

  VastaaPoista