sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hiihtoloman viime hetkiä

Jepulis, loma takana ja huomenna takaisin koulunpenkille.
Viimesestä päivästä yritettiin sitten ottaa irti mitä vähänkin sai, eikä kolhultakaan voitu säästyä..         
Äiti oli aamulla ihana ja teki aamutallin ni sain vähän nukkua. Heräsin sitte kymmenen maissa, kiipesin yläkertaan ja jouduin toteamaan etten saa syödä rauhassa ees aamupalaa. Ei ollu tullu mieleen et iskä täyttää tiistaina 41 ja vieraat ois oven takana minä hetkenä hyvänsä... Happy Birthday Dad!♥
Onnistuin sitte päiväheiniä jakaessa loukkaamaan itseni... Miten satuinkaan liukastumaan just kottikärryjen eessä ja lyömään kaulan siihen kottareiden sankaan. Hippasen on toi henkitorvi kipee, nielaseminen on tuskaa eikä yskiminenkään kivaa oo :/ hyvä että henki kulkee, onneksi ei pahemmin turvoksissa. Hyvä minä! -.-  buranaa nassuun vaan ja matka jatkuu...

Koko päivän oon melkeempä ollu kamera kädessä, paparazzannu kaikkea mahdollista ja muutaman ihan kivankin kuvan sain napsastuu :) 
Hevoset nyt jostain syystä sattui olemaan se suurin kuvauksen kohde :D Vähän ne on kämäsen näköstä porukkaa lähtevine talvikarvoineen mutta minkäs teet. 
solakka silakka 

tyttöpieni pesusieni


Mä harkitsin tässä yks päivä et oisin menny ratsastaa Pampulalla, mut en sitte uskaltanutkaan :D
Ei sillä, kyllä se mua jo jaksais kantaa, mut se on kuitenki niin hurja et se heittää mut alas ni ei saa opettaa pudottamaan kuskia... :D

Korkeutta ei kuitenkaan oo kuin se 91cm, ni saisin vetästä rullaluistimet jalkaan et saatais paketti liikkumaan.
mun rakkaus♥


Kyllä se vauva siellä kasvaa :) toukokuun puoliväliin saakka aikaa
kasvaa!

ystävykset yhdessä♥


Illemmalla mentiin perheen kans metsään, sytytettiin nuotio ja paistettiin vähän nakkei ja nugettei :) 
Ajankuluksi istuskelin vaan nuotion vieressä kamera kädessä ku muut lumikenkäilee..
                                       

 Vinjan kanssa lähin käymään kävelylenkillä. Matkan varrella viihdytettiin yhtä lapsiperhettä. Lapset huomas hepan ja kaikki halus tulla taputtamaan tottakai :) Must oli niin sulosta ku yks ihan tosi pieni tyttö, varmaan 2 ehkä 3 vuotias tuli tosi rohkeesti rapsuttaa Vinjaa ja nauraa kikatti ihan sydämensä pohjasta ku vinja alkoi nuolemaan sen pientä kättä.. mun mielest on tosi kiva et tosi pienellä eleellä pystyy tuottaa paljon iloa lapsille ja muillekkin ihmisille :)

Pupu♥

Testailtiin uusia reittejä ja todettiin ne käyttökelpoisiksi :) 

Yhdessä aina♥
Illalla lähin vielä poikien kanssa hiihtämään! :D Pojilla oli kovat puheet mut pienet teot, ne jäi jo heti kättelyssä jälkeen ja matkalla niitä sai odotella ;) Ihan hyvin ne jaksoi joo, lenkki oli 11km, mulle tuli sopivasti lämmin mutta ei edes hiki ja näillä kahdella oli sitte vaatteet märkänä. Heti kotiin ku päästiin ni sohvalle makaamaan ku mä lähin vielä tekee iltatallia :D Saukonojalla oli nyt siis kuutamohiihto -tapahtuma et parille taukopaikalle oli sytytetty nuotio ja tarjolla oli mehua ja pullaa. Me ei pysähdytty tauoille muutakun juomaan tilkka mehua ja matka jatkui :)

Kuutamo oli kyllä hieno!

Vähän harmittaa kun kamera oli nopeesti kohmeessa ni kuvat on vähän
tärähtäneitä.. mut ei onneks kovin pahasti :) 


Pojjaat hiihtolenkillä ;) 

Paljon on kuvia, mut yks kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)  Kommenttia saa laittaa ja kysellä saa ihan vapaasti :)
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, jaksakaahan tsempata heti maanantaina ;) kohta on taas viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti