maanantai 4. helmikuuta 2013

tuplatreenit ja rahanmenoa


















Persoona 1, psykologian perusteet
Matkasin kouluun kymmeneks, latasin bussikortin, 43€, ja alotettiin päivä englannin opiskelulla. En ollu tunnilla kartalla edes sitä mitä normaalisti, koska en ollut hankkinut 2 kurssin kirjaa ni seuraaminen oli vähän haasteellista. Tästä syystä mulla ei nyt ole mitään käryä mikä oli päivän aiheena.. D:  

Sit seuras parin tunnin hyppäri, koska otin yhen kurssin elimistöstä verkkokurssiksi, eli en mee istuu luennoille vaan teen tentit ja opiskelut kaikki netissä. Aateltiin tyttöjen kanssa lähtee shoppailee kaupungille, mut päädyttiin kuitenki salille treenaa. Siinä hurahti nopeesti pari tuntia hikoillen. Suihkun kautta aseptiikan tunnille. 

Hyvin aamulla olin valmistautunu koulupäivään, koska myöskään aseptiikan kirjaa en oo käyny ostamassa mutta ei mulla ollu mukana edes muistiinpano vihkoa! Kirjota siinä sitten muistiinpanoja kun ei oo siihen välineitäkään... onneks ystävät pelastaa ja lainaa paperia ja kynää :D 


No sen verran olin kuitenkin fiksu et koulusta ku pääsin 15.45 ni lähin ostamaan kirjoja :D Suorinta tietä 
Suomalaiseen, josta mukaan nappasin vain psykan kirjan, 15.20€ käytettynä. Käytiin poikkeuksellisesti psykan kakkos kurssi -ihmisen kasvu ja kehitys-ensin ja nyt vasta mennään perusteisiin eli ykkös kurssiin. Kirjassa oli aika paljon alleviivauksia, mut en viittinyt maksaa uudesta, kun ei ne viivaukset mua niin haittaa.

Ja eikun Akateemiseen etsimään seuraavia kirjoja...
Sieltä löysin sitte englannin 2 kurssin kirjan, 25.00€, ja ruotsin 2 kurssin kirjan 25.00€.


In Touch 2, Been there, done that.
Magnet 2


Kierrettiin vähän kaupungilla kavereitten kanssa, kunnes jokanen hyppäs omiin busseihinsa ja lähti kotiin. Paljon tuttuja näkys kans kaupungilla, harvinaista et samassa paikassa samaan aikaan hirmusesti tuttuja :) 
Mut hyvin meni rahaa, 65.20€, pelkkiin kirjoihin. Ja näitten parin hassun kirjan lisäks multa jäi ostamatta Lähihoitajan käsikirja, hinta n.60€ ja sitte elimistökurssille Keho kirja hinta n.30€ jne. nii ja kevään mittaan tietty koko ajan lisää.

Ku pääsin kotiin ni lähin lenkille.. juoksin painot jalassa ½kg/jalka, vajaa 10km lenkin. Tallin kävin siivoamassa, Ellaa en vielä katsonut missä hantissa hänen päänsä, ajattelin katsoa vasta kun teen iltatallin ja otan sen sisälle. Aamulla antoi hieman koskea, aavistuksen enemmän kuin eilen illalla, mutta en päässyt katsomaan tuhojen todellista laitaa.. jos nyt sitten tänään pääsisi enemmän. 
Voi mun pikkunen ku sille sattuu ja tapahtuu :(♥

Pahoittelen jos tekstit hyppii tässä postauksessa, kone jumittaa ja tekee ihan omia kevätjuhla liikkeitään -.-

Löysin netistä taidemaalausta harrastavan hevosen, Tsek!
   


















Muistakaa: Eilinen on takana, huominen edessä, mutta missä sinä olet?
-Sinä olet tässä päivässä, tässä sekunnissa. Älä elä huomista tai muistele eilistä, seuraa sydäntäsi ja löydä itsesi siitä missä ikinä oletkaan. Anna itsellesi aikaa, rakasta lähimpiäsi. Niistä löydät voimaa jatkaa huomiseen, elä huominen päivä uutena päivänä.

Älkää koskaan luovuttako, ei saa luopua unelmista♥


2 kommenttia: