tiistai 5. helmikuuta 2013

usko toivo rakkaus

Ellalle ei selvästikkään riittänyt sunnuntainen episodi, vaan onnistui illalla polkemaan jalkaansa hokilla reiän.. Ei sillä, niitä nyt tulee talvella väkisinkin eikä niille voi mitään, mut eiks jo riittäis??
Nyt antaa koskea jo ihan kivasti päähänsä, siltikään ei vielä mitään hajua mitä siellä sen tarkemmin on.. haava? kuhmu? murtuma? kertoisin varmaankin jos tietäisin.. :/

Jep, koulussa ei mitään erikoista, siirtelin vähän kokeita alta pois että pystyn lähtemään Suvin kanssa Ypikselle. Niin no, ruotsi alkoi nyt sitte sillä 2 kurssilla. Semikiva, kerrattiin vähän muistin virkistykseksi ekaa kurssia ni no problem.
Es-esmu-slims-un-mana-7_large


Pampulan kanssa kävin illalla kentällä. Annoin juosta liinan päässä ja purkaa energiaansa, hetken se pukitteli mut rauhottus tosi nopee. Tai sitte siltä loppu kunto.. Mietin tässä et miksen mä ottais sitä lenkkiseuraks? Siinähän se vieressä juoksis ja tulis samalla liikutettua se ku käy ite lenkillä.... Nyt ainakin kun tiellä on lunta, ni se ehkä pysyis jopa pystyssä :)
Ja hei kelatkaa, enää 115 päivää kesään! Ja sitä ennen ehtii tapahtuu viel vaiks mitä, mm. Vinjan varsominen.. ;)  SUMMEEER♥  

115 päivää kesään!!♥♥
(sry, kuva menee yli rajojen, mut halusin tän välttämättä isompana ;) )
Tumblr_mhrbyvrkr91s298sxo1_500_large
muistoja muistoja♥Huomenna on lyhyt ja rento päivä koulussa. Ainoastaan psykaa ja sosiaalihuoltoa.
Suunnitelmissa ois mennä käymään salilla ennen koulun alkua, vähä reenii heti aamuun. Meneminen riippuu lähinnä siitä miten saan kyydin bussipysäkille, ku en viitteis viiden aikaa aamulla lähtee kävelee pysäkille :D

Huominen muutenkin kauheen tylsän olonen päivä, en oo suunnitellu tekeväni _mitään_ koulun jälkeen, joten en yhtään tiedä mitä sitte iltapäivällä teen.. 

Pahoittelen vähän mitään sanomatonta postausta, mut ei oo oikeen fiilistä kirjottaa :/   Postausehdotuksia otan mielelläni vastaan, saa tulla niin paljon kun jaksatte keksiä, toteutan mahdollisimman paljon tottakai :) Ja kysyä saa, kysymyspostauksenkin voin tarvittaessa tehdä :) Mielipiteitä ja kommentteja!


4 kommenttia:

 1. voi vitsit sä kirjoitat hienoa ja luontevaa tekstiä! on antoisaa luettavaa :) kiviseltä kuulostaa sun ja ellan taivallus.. koittakaahan jaksaa siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos sulle, kiva lukea positiivista kommenttia :)
   kyllä me yritetään pärjätä, kiitos kannustuksesta! :)

   Poista
 2. haha, onpas pieni maailma!! toi gentleman junior asui monta vuotta meiän naapurissa! se nainen päästi sitä välillä juoksutuksen jälkeen vapaaksi kentällä ja ku se käveli kenttää eestaas ni hevonen seuras ku koira perässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, voi vitsit! :D Selvästi oli luottamus heidän välillään kohdallaan :)
   Myytiin ''Junnu'' nuorena ja ostettiin hetkellisesti takasinkin vuosi sitten, mutta ei ole enää meillä.
   Hauska huomata tosiaan kuinka pieni maailma on! :)

   Poista