lauantai 16. helmikuuta 2013

Hetkellistä hiljaisuutta

Joo eli ei mitään varsinaista taukoa oo tulossa, vaan viikon verran hiljaisuutta. Syystä että lähden Sauvoon töihin koko lomaksi, enkä pääse sieltä postailemaan. Saattaa olla että jonain iltana tulee kuulumisista jotain, jos saan koneen käyttöön, että loma menee valitettavasti hiljaisemmissa merkeissä.
Mun ollessa poissa, Ellaa ja kumppaneita hoitelee mun ystävä Suvi ja äiti minkä kerkeää. Harmittaa vähän lähteä pois kun Ellan kanssa on taas alkanut sujua hyvin ja sitte oon viikon poissa ja kaikki täytyy käytännössä aloittaa alusta :/ Toivottavasti Suvi siis kerkeää edes vähän työskennellä Ellan kanssa, ees käydä vähän rapsuttelee tai jotain ettei hän ihan hylätyksi jäis :)  Ja jos eläinlääkärikin kerkeis käydä tsekkaa sen loman aikana ni ois kiva :)

Tänään oltiin Ypäjällä, kansallisissa estekisoissa. Suvi ja Piia hyppäs 90cm ja 100cm. Ysikympistä voitto kotiin ja metristä 4vp. Ihan hyvin siis kuitenkin :)  Ja huomenna aamulla jatketaan Ypäjällä, lähtö heti siinä kuuden jälkeen, herätyskello soimaan vaan siinä 5.30 paikkeilla. Toivotaan Suvilta taas hyviä ratoja ja hienoa ratsastusta! :)

Suvi ja Pia's Balou♥ kuva 26.6.2012
Mun murut♥ 26.6.2012

Veeran ja Pixun blogi on taas herännyt eloon, kannattaa mennä lukemaan :) 

En tiedä ehdinkö huomenna postailemaan enää, mutta jos en niin tavataan taasen ensiviikolla! :) 
Pärjäilkäähän ja viettäkää hauska ja rentouttava hiihtoloma, te kaikki jotka sellaisesta herkusta pääsevät nauttimaan ;) 

Talviterkkuja Ellalta!♥ 


4 kommenttia:

  1. voi kun tuo piia on hieno! :o
    toivotaan että ellalla pysyy opit päässä ja ystäväsi ehtisi hoitaa sitä :) ja pidä itse hauska ja rentouttava työloma ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana bogi!=)
    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista