keskiviikko 22. toukokuuta 2013

And we were standing in the rain

Varastimpa otsikon Jonskilta, pahoittelen! :)

Koulu on lopussa, 6pv jäljellä. Työt loppuu torstaina, seuraavat alkanee toivottavasti kesäkuun alussa.
Kaks koetta ja muutama itsenäinen tehtävä vielä jäljellä ja pari projektia on työn alla.

Ella on ollut super hieno♥ Happy happy!

Pampula toivottavasti on laihtunut, on ollut helppo käyttää nyt hyödyksi kun on tarhassa yksin niin saa just oman määrän ruokaa eikä pupella Vinjan sapuskoja :D Tosin saattaa johtaa harhaan kun talvikarvaa on lähtenyt oikeen urakalla.. toivossa on kuitenkin hyvä elää!

Vinja on jo vähän iisimpi vauvan suhteen. Ainakin kun oon yksin tallissa ni kaikki on paremmin kuin silloin kun tallissa häärää enemmän ihmisiä. Vaavi on nyt joka päivä käynyt ulkoilemassa tarhassa, irrallaankin sai jo olla vaikka Vinja pidettiinkin varmuudeksi narun päässä. Vinja on ihan onnessaan kun pääsee taas ulos ja pian he saavatkin vauvan kanssa mennä jo laitumelle kirmaamaan :)

Tessan menin tänään heti aamutallin jälkeen ja alku oli kaikkea muuta kun hyvä :D Meinasin pariin otteeseen olla maassa kun kaiken maailman örkkimörkit hyökkäili vesisateessa kimppuun... loppua kohden kuitenkin parani taas kun sain pohkeet paremmin läpi ja tammuskan kuulolle ja keskittymään olennaiseen :)

Mut ääk! mun fb-tili on vielä lukittuna iltaan asti koska se on ilmeisesti havainnut jonkun haittaohjelman ja taistelee nyt sitä vastaan ettei se pääse meijän koneeseen asti. Mulla alkaa olla jo vierotus oireita :D

Kouluun tänäänkin siis vasta 12.30, pari labratuntia ja sitten siitä töihin iltavuoroon. Buustauspäivä tiedossa, eli omia ennätyksiä lähdetään rikkomaan.

Pahoittelen kuvatonta postausta, ei oo ollu kameraa mukana. Viikonloppuna Pampula pääsee pesulle, jos on hyvä ilma. Ja jos Ellankin pesis siinä samalla kun hän siitä kovasti tykkää :)

Hirvee ikävä Nennuskaa♥ :( Täytyy mennä pian kattomaan mun murua!
Hän miettii miksi toinen täällä valon lapsi on, ja toinen yötä rakastaa..♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti