sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mini-miitti ja pikku-ukko♥


Vauva pääsi tänään illalla ulos käymään :) Tosin vielä vaan narun päässä, kun ei uskallettu äitin kanssa kahdestaan päästää irti jos kuitenkin menee lankoihin ni on parempi sitten kun on pari ihmistä lisää auttamassa jos vaavi innostuu :) 

Hienosti antoi laittaa riimunkin päähänsä, pari kertaa otin pois ja laitoin takaisin kun jouduin sitä hieman säätämään että saatiin sopimaan. Karsinasta ei millään olisi uskaltanut tulla joten piti vähäsen auttaa, mutta ulkona jo rohkaistui ja sisälle mentiin varsin mallikkaasti :) 


Vauhtia riitti, tosin kauas äidistä ei uskaltanut mennä :D Max metrin irtautui
äidin kyljestä (:
Vähän on vielä vennot takavuohiset, mutta siitä ne vahvistuu :) 


Samoin etujalat vielä vähän koukussa, ei tosin noin paljon kuin kuvassa.
Tässä näkee vähän korkeutta, jalat on yhtä pitkät kuin äidillään :D


 Ja JES!♥ Pääsen sittenkin Minin valmennukseen ens sunnuntaina! Olin jo sillämielellä et meen vaan kuuntelu oppilaaksi, kun en voinutkaan Ellan kanssa lähteä. Syystä että äiti ei pääse mukaan ja iskän kanssa on ihan turha lähteä kahestaan kun ei siitä oo mitään apua :D ei se osaa Ellan kanssa olla jos se sählää vähänkin :D
Nappaan sitten Tessan itelleni mukaan, sen kanssa pärjää hyvin yksinkin ja ehkä iskä sille pärjää tarvittaessa :)

Huomenissa 12.30 kouluun, sitä ennen kerkee hyvin hoitaa aamutallin ja treenaa Pampulan ja Tessan. Hoitaa Ellan, Vinjan ja pikku-ukon :)  Koulussa vaan pari tuntia labraa ja sitten pariks tuntii töihin :)

Tää päivä meni melkeempä Ypiksellä, hienot kisat oli. Toisilla sujui, toisilla ei ja lopuilla vaihtelevasti :)

Ja hei ihan mahtavaa, lukijat heränneet taas eloon ja kommetoivat! Kiitos :)♥ Lisää näitä :)  Ja kysyä saa jos joku mietityttää, vastaan mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti