torstai 9. toukokuuta 2013

hoitsut souduissa

Keskiviikkona otettiin osaa aurajoessa martinsillan ja myllysillan välissä käytäviin amissoutukisoihin. Jouduttiin soutamaan ilman vastustajaa koska he eivät uskaltaneet ottaa osaa kisaan ollenkaan kun näkivät kovat hoitsut vastassaan ;)  Soudettiin siis ilman kirittäjää mikä vähän harmitti, mutta niin hyvällä ajalla vedettiin että uusintaan 8 parhaan joukkoon tiemme raivasimme! Oltiin ennen uusintaa sijalla 5. Uusinnassa kaikki lähtivät sitten samalta viivalta, että ei ollut siinä kohtaa enää paremmuusjärjestystä ekasta erästä.

Lähdettiin soutamaan täysveneellistä poikajoukkuetta vastaan! Lupasivat uida maalista rantaan jos he häviävät tyttöjoukkueelle ja me sitten luvattiin vastoin hoitaa heidät jos joku heidät sieltä pelastaa ;) Jollain oli jo käsi kipee soutamisesta ja tekohengitystäkin kaipasivat (;

Ei ollut paljosta kiinni, mutta vähän jäätiin jälkeen ja pojat kerkesivät maalilinjan yli ennen meitä. Hieno soutu oli jokatapauksessa vaikka harmittihan se vähän. Ensivuonna kuitenkin vedetään paremmin, se on varma! ;) Eikä tullut pojille nyt huonoa mieltä että olisivat hävinneet tytöille :D Kuitenkin oltiin kisojen paras tyttöjoukkue sekä koko kisjojen 7.! Ja joukkueita osallistui kokonaisuudessaan peräti yli 20kpl.
Ihan tyytyväisiä ollaan ekaan osallistumiskertaan :)

maalista tulossa takaisin laiturille

we are the champions!

airot ylös!

pari kolme hoitsuuuu

puspus♥Tehohoitsut!♥


Koko joukkue kasassa! :) 


Päivän jälkeen lähettiin vielä porukalla uittamon rannalle. Aurinkoa sain sen verran et mä olen täysin palanut, aurinkorasvasta huolimatta.. mun olkapäät on pahimmat, myönnän että ovat kipeät :D Palloa pelattiin pitkän aikaa, uimassakin käytiin ja hengattiin pitkälle iltaan :) 

Hepoille kuuluu hyvää :) Vinjalle laitettiin oljet eilen illalla, kun olitiin varmoja että tänä yönä se tulee, mutta ei. Ei sittenkään. Jos sitten ensiyönä :D Ella on ollut nyt tosi tosi fiksu ja hieno hevonen!♥ Pampula reippailee ja kuntoilee ahkerasti itseään kesäkuntoon ;)  Annika saattaa tulla perjantaina kuvailemaan joten sitten taas kuvamatskua paremmin saatavilla :) Yksin kun hevosten kanssa häärään ni on hirveen vaikee ottaa kuvia ja hallita hevosta samalla saaden se näyttämään edes vähän kuvaukselliselta :D

Tänään lähen käymään Zoolandiassa kerholaisten kanssa, kaveri tulee hakemaan ennen kahtatoista varmaan ja takasin tullaan parin tunnin päästä :) Vähän sateista mutta mitäs sitten, kun sokerista ei olla ;) 

Muuten mahtavaa, 4pv:n viikonloppu edessä eikä yhtään suunnitelmia! Mä olen käytettävissä ;) 

4 kommenttia:

 1. kauniita naisia siellä!♥ ps.kuminyrkit tai ne naamarihemmot kuitenki tais tykätä teistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu kuminyrkkejä olivat ja tollasia pojat on ;)

   Poista
 2. voi sua pientä plondia kun poltat itses :(
  mut onnea teille souduista ja pitäis nähä pian, on ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on kun pigmentti puuttuu :/ mut oon mä tähänki asti hengissä selvinny ni enköhän mä nytkin selviä vaikka kesä vasta alussa onkin.. :D Juu pitäis nähä, tekstaile! :)

   Poista