maanantai 13. toukokuuta 2013

Domino's Double Chocolate♥

Nyt kuvat siis täällä, suuri kiitos taas Annikalle!!♥ :) Ihan huippu hyviä kuvia saatiin otettua mun pienestä valkoisesta pörrökasasta :)  (mun koneella blogger näyttää kuvat vähän suttuisina, mutta ovat todellisuudessa kyllä täysin tarkkoja! mun koneessa saattaa olla häikkää :D )

Ennen lenkille lähtöä :) 

pomppaa! 

wruuum mä oon lentokone!

hihii ♥

:) pörrö (:

70cm !

hienossa muodossa mennään ;) 

enhän ole iso en :D

ja laukka sujuu hienosti

....

...

reenii reenii :) 

vähän peltotreeniä :)

vähän kehitystä entiseen rimpulaan :) okei läskiä löytyy mut
sitä löytyy shettiksiltä aina! Ootan innolla ku tää poni menee
laitumelle.. :D

taidetta :) 

lepotauko / treenien lopetus :D



Itse ratsastin vajaa kymmenen minuuttia Pampulaa itse viikonloppuna. Hienosti nousi laukat laukkapohkeista lyhyestä ravista puolipidätteiden kautta. Samoin ravissa taipui hyvin ja väisti sujuvasti pohkeita, taitava tyttö oli :) 

Tänään ponilla vapaa päivä, itse pääsin ratsaille kun Tessan jalka on taas kunnossa!! Mahtavuutta, Tessa oli ihan megamakee, jäi tosi hyvä fiilis :) 

Kymmenen päivääkoulua, seitsemän koetta ja muistaakseni ykstoista itsenäistä esseetä tekemättä... vähän riittää hommaa mut no problem, siinä ne menee missä on mennyt tähänkin asti :)  

2 kommenttia:

  1. voi että! Kyllä pitää itsellekkin joskus hommata shettis, kun ne tuppaa niin söpöjä otuksia olemaan! Superkivoja kuvia ja supersöpö poni sulla kyllä on ! Tee joskus videopostaus tuosta ohjasajosta? Menee kyllä nätisti tuo sun poni!

    http://gebrochen-bilder.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, ei oo tullu mieleenkään :D Kuvaajan kun saan mukaan joku kerta niin teen toki :) Ja kiitos, kyllä on treenattukkin ahkerasti ;)

      Poista