torstai 16. toukokuuta 2013

nyt jännätään :)

Vinjalle siis oli tänään aamulla ilmestyneet vahatipat ja nyt on lämpökin laskenut asteen verran eli oletettavissa on että varsaa syntyy ensiyönä :) Ja laskettu aikahan on lauantaina eli ihan hyvin voi nyt sieltä putkahtaa :)

Kuvia en nyt harmillisesti saanut laitettua kun kameran muistikortti kiukuttelee ja usb-johto on niin hyvässä tallessa etten sitä tähän hätään löydä. Kuvia siis varmaan myöhemmin :)

Tessa on aamutreeneissä ihan tosi hyvä!♥  Käväsin siis aamulla ratsastamassa aamutallin jälkeen, ennen kun lähdettiin 12 jälkeen tyttöjen kanssa paavonurmen kentälle viettämään urheilullista iltapäivää :) Hieno päivä oli takana ja ambulanssikin piti paikalle soittaa, vaikka kenttä olikin täynnä hoitsuja.. :/

Mut vitsit mä ehkä jopa rusketuin tänään! :D rajat ainakin on, tosin en oo vielä varma oonko palanut vai ruskettunut :D veikkaan kyllä ensimmäistä...

Makuunin lahjakortin voitin tossa illalla, eli leffailtaa tulemaan ;)  Huomenna käyn koulussa laskemassa lääkelaskuja siinä 12 aikaan ja teen ruotsin kokeen uusinnassa ja sitten se viikko olikin siinä! En mee edes töihin.. ilta on siis vapaa!

Kaks viikkoa, eli 9päivää koulua enää jäljellä. 4 koetta, pari esseetä ja miljoona itsenäistä tehtävää.. :D
Päivät on onneks tosi rentoja, tyyliin 10-12 joka päivä, välillä 14 mut ei mitään himopitkiä 8h päiviä oo enää luojan kiitos!

Sunnuntaina lähetään ilmeisesti käymään ypiksellä, en yhtään oo vielä perillä asiasta enempää mut eihän se oo mitään uutta sinänsä ;)

Mutta mitäpä muuta... ♥Kesä tulee♥ 

Mun murunen♥  
~Mitä pidemmälle päivät käy. Mä toivon. Et ikuista tää onni on. Me ollaan kaksi onnellista lasta auringon.~ Mennyttä ei takaisin saa, nyt eletään päivä kerrallaan ja uskotaan. Että vielä joskus tää kaikki, palaa taas ennalleen.


2 kommenttia:

 1. Sun blogi on ihan sairaan kiva! Tosi kivoja kuvia ja ulkoasu ja banneri on selvästi huolella mietitty ja toteutettu! (: Kirjoitat lisäksi tosi kivasti!

  http://gebrochen-bilder.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) tsekkasin sun sivun ja ihan sairaan upeita kuvia! :O ♥

   Poista